Antena Căutare

La 19 ani câștigă 158 000 de dolari pe zi. Cine este cea care a primit titlul de cea mai tânără miliardară din lume

O adolescentă în vârstă de 19 ani a primit tilul de cea mai tânără miliardară din lume după ce a ajuns la o avere de 1,1 miliarde de dolari. Iată cine este și cum a reușit această performanță!

Colaj Livia Voigt
La 19 ani câștigă 158 000 de dolari pe zi. Cine este cea care a primit titlul de cea mai tânără miliardară din lume | Instagram

Livia Voigt în vârstă de 19 ani a fost numită cea mai tânără miliardară din lume după ce a început să încaseze zilnic aproximativ 158 000 de dolari pe zi din activele pe care le deține.

Adolescenta are deja o avere de 1,1 miliarde de dolari, și potrivit Forbes, aceasta a primit titlul de cea mai tânără miliardară din lume, fiind moștenitoarea celui mai mare producător de motoare electrice din America Latina.

Iată cum a reușit Livia să strângă o asemenea avere!

Citește și: O femeie a devenit virală după ce a anunțat că își dorește un soț plin de bani. Cum a fost făcut anunțul la bordul unui avion

Cea mai bogată tânără din lume câștigă 158 000 de dolari pe zi

Compania Weg, pe care tânăra o moștenește, este evaluată la momentul acutal la suma de 31,45 miliarde do dolari, iar Livia și sora ei, Dora Voigt de Asiis, au devenit două dintre cele șapte persoane de pe lista celor mai tineri miliardari din lume prin acțiunea de preluare a firmei.

Compania a fost co-fondată de bunicul lor, Werner Ricardo Voigt, și de miliardarii Eggon Joao da Silva și Geraldo Werninghaus și în prezent este o multinațională tranzacționată public cu fabrici în peste 10 țări, având venituri de aproximativ 6 miliarde de dolari în anul 2022.

Livia și Dora sunt cele mai mici nepoate ale co-fondatorului WEG, Werner Ricardo Voigt, care a decedat în anul 2016, la vârsta de 85 de ani, și care a decis să le lase nepoților firma sa drept moștenire.

Totodată, și verișorii celor două surori, Eduardo Voigt Schwartz și Mariana Voigt Schwartz Gomes, dețin acțiuni în companie și se află pe lista celor mai tineri miliardari din lume pe care Forbes a făcut-o publică, familia lor fiind una extrem de înstărită.

Potrivit Forbes, Livia Voigt l-a detronat pe moștenitorul EssilorLuxottica, Clement Del Veccio, care este cu doar două luni mai mare decât ea, și uimitor, ea nu dețone nicio poziție executivă în cadrul companiei pe care o moștenește, ci urmează cursuri în cadrul unei universități.

Citește și: Un bărbat și-a înscenat moartea ca să scape de pensia alimentară. Câți bani îi datorează fostei soții

În prezent cei mai tineri 25 de oameni de pe lista Forbes World's Billionaires au maxim 33 de ani, iar împreună ajung la o valoare de 110 miliarde de dolari.

Majoritatea celor mai tineri miliardari din lume au avut mult ajutor din parte familiei, pentru prima dată din anul 2009, fiecare miliardar sub 30 de ani moștenindu-și averea, semn că „marele transfer de avere” a început.

Cei mai bogați dintre moștenitori sunt frații irlandezi Mistry, cu vârste între 25 și 27 de ani, care au o valoare estimată la suma de 4,9 miliarde de dolari fiecare datorită conglomeratului Tata Sons din Mumbai, care cuprinde IT și comunicații, inginerie și energie. Ei și-au primit partea minoritară a companiei după moartea tatălui lor, Cyrus Mistry, în anul 2022, care a murit la mai puțin de trei luni după veneratul lor bunic Pallonji Mistry.

Citește și: Cât costă rochia purtată de Oana Moșneagu la cununia civilă. Soția lui Vlad Gherman a cheltuit o mică avere pentru ținută

O femeie a devenit virală după ce a anunțat că își dorește un soț plin de bani. Cum a fost făcut anunțul la bordul unui ... A murit Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei. Uriașul de peste 2 metri și 233 kg avea 54 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x