Antena Căutare

O studentă la medicină a recunoscut cum a reușit să slăbească semnificativ în doar 3 luni. La ce metode a apelat

O studentă la medicină din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit secretul care a ajutat-o să slăbească considerabil în doar 3 luni. Iată ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

Colaj studenta care a slăbit 20 de kg
O studentă la medicină a recunoscut cum a reușit să slăbească 20 de kilograme în 3 luni | Tik Tok

Recent, un videoclip postat pe TikTok a devenit extrem de viral datorită faptului că Jenna a dezvăluit în mod public modalitatea prin care ea a reușit să slăbească enorm de mult într-un timp relativ scurt.

Oamenii au rămas uimiți când au aflat cât de ușor a reușit să slăbească studenta la medicină un număr atât de mare de kilograme.

Citește și: Din ce sunt făcuți crenvurștii și de ce reprezintă un real pericol pentru sănătate. Adevărul este mult mai dur decât pare

Iată ce metodă a ajutat-o atât de mult pe tânăra în vârstă de 20 de ani să slăbească.

Metoda prin care a slăbit aproape 10 kilograme în 3 luni

Jenna Sickler postează pe platforma TikTok ori de câte ori are ocazia, iar recent a lansat un videoclip în care a vorbit despre felul în care ea a reușit să dea jos câteva kilograme bune într-un timp relativ scurt.

Studenta la medicină a recunoscut faptul că a început să se îngrașe foarte mult în perioada în care a început facultatea și s-a mutat în campus. Tânăra a ajuns să se îngrașe aproximativ 10 kilograme, iar acest lucru a supărat-o foarte tare.

„A fost din cauza consumului de alcool în fiecare weekend” a specificat aceasta ca fiind motivul principal pentru care se îngrășase atât de mult. Totodată, ea a mai spus că acest lucru s-a datorat din cauza faptului că nu a fost într-un deficit de calorii, pentru că nu și-a atins obiectivele de proteine ​​și pentru că nu a lucrat în mod corect pentru corpul său.

Motivată să revină la silueta pe care a avut-o, Jenna a decis să facă o schimbare în stilul ei de viață care să o ajute să slăbească, dar și să fie mai sănătoasă.

Astfel, studenta de la medicină a apelat la cunoștințele sale și a decis să înceapă transformarea.

Inițial, schimbarea a pornit de la mâncare care „a fost cel mai mare lucru” conform spuselor ei. Deși încă mânca „mult”, tânăra alegea hrană cu un conținut scăzut de calorii, dar bogată în proteine. De cele mai multe ori Jenna alegea paste cu năut, iaurt grecesc și slănina de curcan.

Un alt aspect care susține că a contat foarte mult este reprezentat de faptul că a început să ia parte la antrenamente. Deși mulți cred că antrenamentele puternice reprezintă singura modalitate prin care se poate slăbi, tânăra a decis să apeleze la antrenamente cu un impact redus precum: mersul pe jos, ridicarea greutăților și pilates.

Citește și: Alimentul care te scapă de colesterolul mărit. Nimeni nu s-ar fi gândit la acest produs

În zilele de marți și joi, studenta mergea la pilates, iar luni și miercuri făcea antrenamene de forță. Sâmbăta era zi de cardio, iar acest lucru a determinat-o ușor, ușor să se adapteze la noul stil de viață.

„Fă-ți cei 10.000 de pași pe zi”, a fost sfatul pe care ea l-a oferit internauților. Totodată, aceasta a menționat că pașii făcuți zilnic chiar au ajutat-o înainte de antrenamentele de la sală.

Pentru că și-a dorit ca mereu să aibă la îndemnână mâncare cu un conținut scăzut de calorii, dar bogate în proteine, tânăra a început să-și gătească singură mesele.

„Toate aceste lucruri combinate m-au ajutat să pierd aproape 10 kilograme în două până la trei luni”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți internauți au ținut să-i mulțumească pentru sfaturile oferite pe care le-au catalogat ca fiind destul de ușor de urmat pentru slăbit.

„Acesta este literalmente videoclipul pe care l-am căutat”, a scris cineva.

„Iubesc că ești scurtă și la obiect!”, „Acesta este cel mai bun, mai concis și mai ușor videoclip pe care l-am văzut vreodată. MULȚUMESC” a mai spus cineva.

Citește și: Ce alimente sunt falsificate cel mai des. Cum să fim atenți la produsele de consum contrafăcute

După bătrânica din Ialomița, acum un vârstnic de 72 de ani din Bacău a fost prins cu substanțe interzise. Ce declarații ... Lidl a retras 2 produse care nu trebuie consumate! Unul este suspect de salmonella, iar celălalt este contaminat cu patu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x