Antena Căutare

Părinții unei tinere îl invită pe fostul ei la cină, deși au divorțat acum 10 ani. De ce fac asta, chiar dacă ea nu îl mai suportă

O tănără a ajuns în pragul disperării din cauza părinților ei care îl cheamă pe fostul său soț să ia masă împreună, deși ei s-au separat de 10 ani. Ce își doresc de fapt părinții de la cei doi și de ce nu pot ajunge la un numitor comun.

Doi tineri care nu se mai suportă Galerie
Părinții unei tinere îl invită pe fostul ei la cină, deși au divorțat acum 10 ani. | Shutterstock.com

O femeie a cerut ajutorul unor specialiști din cauza părinților ei care nu o înțeleg și care îi invită fostul la cină pentru că își doresc să îi vadă din nou împreună, deși separarea lor a avut loc în urmă cu un deceniu.

Disperată de situația cu care se confruntă de o bună perioadă de timp, tânăra s-a decis să scrie într-o rubrica de sfaturi de la The Slate Dear Prudence despre coșmarul prin care trece.

Iată ce a povestit fiica părinților care nu vor să îi respecte dorința de a sta departe de fostul soț.

Citește și: Doi tineri au renunțat la inhibiții și s-au lăsat cuprinși de pasiune, chiar în toiul zilei! S-au iubit în parc, fără reținere

De ce părinții tinerei îl invită pe fostul ei la cină

Este adevărat că situația devine destul de incomodă atunci când părinții îl plac pe fostul partener mai mult decât ar trebui și când aceștia fac tot ce la stă în puțință să ajungă la o împăcare, deși unul dintre parteneri nu își mai dorește acest lucru.

Acesta este și cazul tinerei care nu a mai suportat să îndure faptele părinților și care a decis să ceară ajutorul.

„De fiecare dată când îmi vizitez părinții, ei își închipuie că ne vom împăca. Ei organizează cine incomode în familie la care fostul meu este invitat neanunțat și mama începe cu o mulțime de plângeri lacrimogene despre cum își dorește mai mulți nepoți” a povestit aceasta în rubrica de sfaturi în care a cerut ajutorul specialiștilor.

Femeia spune că este fericită fără fostul ei soț și că nu este interesată sub nicio formă de o împăcare cu acesta.

„Prima dată când le-am prezentat părinților mei un iubit serios, el a fost comparat negativ cu fostul meu și tratat destul de rece. Acum îmi păstrez viața de întâlnire separată. Fostul meu este la al treilea divorț acum și, atunci când rămâne singur, el tinde să creadă mereu că ne vom împăca până la urmă. Am fost mereu politicoasă, dar este clar că nu mă interesează” a mai spus tânăra.

Citește și: O tânără își însoțește iubitul atunci când merge la mormântul fostei sale partenere cu care a înșelat-o. Subiectul a luat amploare

Totodată, aceasta a povestit faptul că a încercat ani la rând să combată obsesia părinților față de fostul ei soț, dar că nimic nu a funcționat în afară de a nu se mai întâlni cu ei. Cu toate acestea, mama ei este nevoită să treacă printr-o operație, iar ea va trebui să o îngrijească în această perioadă, fapt care duce în mod sigur la întâlnirea cu fostul soț.

Echipa Dear Prudence i-a răspuns oferindu-i câteva sfaturi pentru a o ajuta să rezolve situația care a adus-o pe tânără în pragul disperării.

„Modul corect de a vă pregăti pentru următoarea vizită este să le spuneți că veți adopta o abordare similară în persoană, în care miza este mult mai mare, precum: << Dacă menționați numele fostului meu chiar și o singură dată, voi pleca și va trebui să aranjezi ca altcineva să vină în ajutorul tău pentru recuperare. Eu nu vreau acest lucru, așa că te rog să te pregătești să nu-l chemi deloc>>” este răspunsul pe care tânăra l-a primit pentru un moment.

Citește și: O femeie a recunoscut că a avut o aventură și a fost infidelă, însă reacția soțului a fost complet neașteptată. Ce a făcut omul

Patrocle a fost văzut pentru prima dată la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasă poză din ... O femeie cu un bust uriaș le-a răspuns imediat criticilor după ce i-au spus să își micșoreze sânii. Ce replică uimitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x