Antena Căutare

Ce nu știai despre mașinile automate?

Mașinile automate sunt foarte ușor de condus pentru mulți șoferi. Iată câteva lucruri pe care sigur nu le știai despre mașinile cu transmisie automată:

Mașinile automate sunt foarte ușor de condus pentru mulți șoferi. Iată câteva lucruri pe care sigur nu le știai despre mașinile cu transmisie automată:

  • Sunt mult mai economice decât cele manuale. E vorba de transmisia CVT pe care nu o au toate mașinile automate performante. Aceste cutii automate sunt recomandate pentru șoferii care petrec mult timp în aglomerația urbană.
  • Printr-o cutie automată se pierd mai mulți cai putere pentru că necesită mai multe sisteme pentru schimbare treptelor. Dacă în cazul unei mașini manuale șoferul cuplează și decuplează ambreiajul printr-o pedală, la o mașină automată este necesară o putere hidraulică pentru schimbarea treptelor.

Vezi pe CarZZ.ro cele mai ieftine mașini automate scoase la vânzare din toate zonele țării.

  • Poluează mai mult din două motive simple: aceste autoturisme sunt mai grele decât cele manuale ceea ce duce la un consum de carburant mult mai mare, prin urmare și o poluare mai mare, ele schimbă vitezele la o turație mare și țin motorul turat mai mult timp.

Dacă ești în căutarea unei mașini, pe CarZZ.ro găsește atât autoturisme manuale cât și automate la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Răsfoiește cele peste 81.400 de oferte cu mașini de vânzare din România și găsește ce ți se potrivește.

Vrei să îți cumperi o mașină de lux? Iată care sunt motivele pentru care mașinile luxoase sunt scumpe... Vrei să îți cumperi o mașină? Află cum trebuie să ai grijă de ea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x