Antena Căutare

Coșmar pentru un român care și-a pregătit o vacanță în Tenerife. Ce l-a așteptat când a ajuns la hotel

Un român a povestit cum vacanța mult visată în Tenerife s-a transformat rapid într-o experiență pe care nu o va mai repeta niciodată. El și soția lui și-au pregătit sejurul într-o destinație de vis, însă au rămas cu un gust amar în urma experienței. Iată ce s-a întâmplat când au ajuns la destinație.

tenerife
Un român și soția lui și-au pregătit o vacanță într-o destinație de vis, însă au rămas cu un gust amar în urma experienței | Pixabay

La începutul lunii octombrie, un român a plecat alături de soția lui în concediu în Tenerife, insulă ce aparține Spaniei, celebră pentru peisajele care îți taie respirația, hotelurile luxoase și distracția din cluburile de noapte.

Cei doi soți și-au rezervat o cameră la un hotel de 4 stele în destinația exotică, însă ce i-a așteptat pe aceștia la fața locului nu a avut deloc legătură cu imaginile promovate de stațiune în mediul online.

Coșmar pentru un român care și-a pregătit o vacanță în Tenerife. Ce i-a așteptat pe el și soția lui la cazare

Turistul a povestit cu indignare cum întreaga călătorie a devenit, de fapt, o experiență extrem de neplăcută. Familia a găsit nereguli grave la cazarea „de vis”, confruntându-se cu mizerie, igrasie și gândaci. Deși bărbatul a plătit cazarea la un hotel de 4 stele, condițiile erau mizere, iar reacția angajaților l-a stupefiat de-a dreptul.

Citește și: Cum arată „marea fără valuri” de lângă București. Destinația de vacanță de care nu știai

După ce și-a pierdut banii și timpul, românul păgubit a povestit prin ce a trecut în Tenerife, nemulțumit total de condițiile din destinația de lux.

„Am ales să ne petrecem acum o săptămână de vacanță în Tenerife, pentru că soția nu suportă temperaturile ridicate din timpul verii și nu ne place nici aglomerația. Dar nu am tras lozul câștigător. Peisajele sunt de nota 10, clima la fel, e foarte frumos.

Din păcate există și un «dar». Deși pe dinafară clădirea arată bine, în interior sunt probleme serioase, iar în unele locuri se vede igrasia. Nu mai spun că am găsit și mizerie în colțul unei camere, de parcă cineva ar fi măturat și apoi ar fi uitat să strângă.

Soția era în baie, se spăla pe dinți, iar dintr-o dată am auzit-o țipând. Un gândac uriaș își făcuse apariția parcă de nicăieri. Ne-am dus la recepție și le-am spus care e problema, iar o domnișoară plictisită ne-a întrebat dacă ne-am speriat doar din atât. Ne-a spus că au făcut dezinsecție de mai multe ori în timpul verii și că urmează să mai facă”, a povestit el.

Citește și: Notă de plată exagerată într-o destinație râvnită. Nu le-a venit să creadă cât au fost obligați să dea pentru 7 zile de cazare

Mizerie, igrasie și o primire neprietenoasă din partea angajaților hotelului

Cuplul a încercat să treacă peste situația neplăcută și să profite, totuși, de vacanța pe care și-au planificat-o. Cu toate acestea, modul în care au fost tratați a lăsat mult dorit, a mai explicat bărbatul.

„Le-am spus din nou, au venit, l-au ridicat, dar nici nu și-au cerut scuze. Aveau un comportament de neînțeles. Dacă se întâmpla asta la Mamaia săreau toți că suntem «neamuri proaste» și că ne batem joc de turiști. Dar să se întâmple în Spania... Și nu oriunde, nu prin ceva sat prăpădit din vârf de munte, ci într-un hotel de 4 stele... Greu să îi înțeleg”, a mai spus turistul.

După astfel de experiență, bărbatul este hotărât să nu își mai petreacă niciodată vacanța în Tenerife. Acesta a explicat că s-a mai interesat și se pare că nu este singurul care a trecut prin această situație.

„Există și alte destinații, mi-a ajuns mizeria și nesimțirea de acolo. Nu aș vrea nici să generalizez și să spun că e rău în Tenerife peste tot, dar noi suntem pățiți și nu vrem să ne jucăm concediul la loterie.

Am aflat că și alții au pățit la fel, deci nu ar fi un caz chiar atât de izolat. Păcat că ne-a luat atâta timp și că nu am știut asta înainte să ne rezervăm vacanța și să ajungem în Tenerife”, a mai spus el, potrivit Adevărul.

Cât a ajuns să coste un coș de cumpărături pentru un trai decent în România. Suma pe care o familie cu doi copii trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x