Antena Căutare

Cursul leu-euro este pe cale să explodeze! Moneda europeană este aproape de pragul critic! Cum ne va afecta situația pe noi, românii!

Cursul leu-euro este pe cale să explodeze! Şi asta deşi Banca Naţională ne-a dat asigurări că situaţia este sub control. Însă astăzi euro a fost cotat la 4 lei şi 59 de bani. Cu doar un ban sub pragul critic de 4 lei şi 60 de bani.

Cursul leu-euro este pe cale să explodeze! Şi asta deşi Banca Naţională ne-a dat asigurări că situaţia este sub control. Însă astăzi euro a fost cotat la 4 lei şi 59 de bani. Cu doar un ban sub pragul critic de 4 lei şi 60 de bani. Românii trebuie să aibă grijă la credite și la ratele bancare, căci situația e una imprevizibilă!

Analiştii economici cred că euro va depăşi curând şi această valoare. Iar asta va duce la o majorarea a preţurilor tuturor produselor de import, dar mai ales a ratelor bancare.

Din toamnă cresc ratele. Leul continuă să se deprecieze în faţa monedei europene... Avertisment de pe Wall Street. O nouă criză economică va porni din SUA şi va ajunge să dărâme şi alte economii din Europ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x