Antena Căutare

Modificări la ANAF! Mii de angajați sunt obligați să completeze acest act în următoarea lună

De acum încolo, românii își pot completa și genera declarația unică într-un formular onlince actualizat chiar de Fisc.

Anunț oficial de la ANAF! Mii de români angajați sunt obligați să semneze acest formular în următoarea perioadă! Unde îl poți completa online:

Pe data de 12 februarie, ANAF a anunțat oficial o schimbare semnificativă pentru mii de angajați.

De acum încolo, românii își pot completa și genera declarația unică într-un formular online actualizat chiar de Fisc.

Potrivit Capital, declaraţia trebuie depusă pentru a fi definitivate veniturile pe anul 2018, precum şi pentru a fi estimate veniturile din acest an.
Vizualizează și completează formularul în acest link: formular declarație unică

„Formularul (...) se utilizează de persoanele fizice pentru declararea impozitului pe veniturile realizate şi a contribuţiilor sociale datorate pentru anul 2018, precum şi pentru declararea impozitului pe veniturile estimate şi a contribuţiilor sociale datorate pentru anul 2019”, este explicat în ordin.

De asemenea, ANAF a mai făcut un anunț important pentru cei care închiriază locuințe, publicând o nouă procedură de înregistrare a contractelor de închriere la organele fiscale.

Potrivit ordinului ANAF nr 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a contractelor de locaţiune, românii vor putea întregistra contractele de închiriere online, fără a fi nevoiți să facă dovada fiscalizării acelor venituri prin declarația unică.

Contractele de închiriere vor putea fi înregistrate online, persoanele vizate având posibilitatea de a depune ulterior declaraţia unică pentru plata impozitelor.

Ordinul ANAF nr. 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a contractelor de locaţiune, precum şi a modelului şi conţinutului formularului „Cerere de înregistrare a contractelor de locaţiune” a fost publicat marţi în Monitorul Oficial şi este deja în vigoare, scrie capital.ro.

Sprijin în bani oferit de primărie pentru familiile cu copii. Sumele pot ajunge până la 1200 de lei lunar!... BNR Curs valutar 14 februarie. Cât au crescut astăzi principalele valute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x