Antena Căutare

Poţi primi 3.500 de lei de la stat fără să-i dai înapoi. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Dacă îţi găseşti un loc de muncă departe de casă, statul ar putea să îţi ofere o "primă de instalare".

Dacă îţi găseşti un loc de muncă departe de casă, statul ar putea să îţi ofere o "primă de instalare". Aceasta creşte de la 1.000 de lei până la 3.500 de lei în funcţie de distanţa pe care trebuie să o parcurgi.

Ministerul Muncii are în vedere acordarea unor subvenţii pentru angajatorii care recrutează personal din zonele defavorizate din România, cum sunt, de exemplu, regiunile în care s-au închis mine, iar locuitorii rămaşi fără loc de muncă nu au altă posibilitate de angajare în apropiere de casă.

„Intenţionăm să acordăm o serie de subvenţii angajatorilor. Spre exemplu, pentru cei din zonele defavorizate care îşi găsesc o slujbă la 50 de kilometri de domiciliu sau pentru cei care fac naveta să primească subvenţii de 1.000, respectiv 3.500 de lei sub forma unor prime de instalare, astfel încât aceştia să poată câştiga un venit chiar departe de casă fiind“, a spus Claudia-Ana Costea, ministrul muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice.

Sursa: zf.ro

Deschiderea oficială a târgurilor organizate de Romexpo în perioada 7 – 10 aprilie... Salariul mediu se apropie de pragul de 2.000 de lei. Cine sunt cei care vor avea bani mai mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x