Antena Căutare

O femeie a murit după ce a născut gemeni! Soțul femeii, acuzații grave: ”Mi-au spus că nu e grav, că totul e sub control!”

Visul de a fi mamă a costat-o viața pe Sara, o femeie din Colorado, Statele Unite ale Americii. Aceasta a născut săptămâna trecută doi copii, însă la scurt timp a intrat în operație. Nu s-a mai trezit niciodată. 

Visul de a fi mamă a costat-o viața pe Sara, o femeie din Colorado, Statele Unite ale Americii. Aceasta a născut săptămâna trecută doi copii, însă la scurt timp a intrat în operație. Nu s-a mai trezit niciodată.

Dustin Sineros, tatăl copiilor, a povestit că medicii i-au spus că femeia are o sângerare, dar nu e nimic grav: ”Au mărturisit că sângerează, că fac tot ce pot ca să o oprească, dar nu e grav. Nu m-am panicat deloc. Mi-au spus că e normal și că o au sub control.”, a mărturisit bărbatul, potrivit People.com.

Citește și: Amna trece prin momente de groază! Are probleme cu sarcina

De asemenea, acesta a mărturisit că au fost în culmea fericirii atunci când au aflat că vor avea gemeni, însă bucuria lor a durat foarte puțin.

”A fost o binecuvântare să avem gemeni, ne-am bucurat mult.”, a mai mărturisit Sineros care a decis ca micuții, o fetiță și un băiețel, să poarte numele Charlotte, respectiv Ryan.

Conform sursei citate, însă, fratele femeii a mărturisit că aceasta ar fi făcut preeclampsie, iar medicii n-au putut să-i oprească sângerarea după operația de cezariană.

Citește și: O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut! Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilului său în baie

Sara și partenerul ei de viață erau împreună de trei ani de zile. Acum, bărbatul va crește singur cei doi copii, cărora le-a promis că ”le va aminti mereu de cât de mult i-a iubit mama lor”

Un sărut forțat a creat isterie la Hollywood... I-a salvat viața cu o îmbrățișare, iar acum se pregătește să îmbrace rochia de mireasă pentru el! „Suntem gata să fim fe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x