Antena Căutare

Alertă în Danemarca! A avut loc un al doilea atac armat la Copenhaga

Un al doilea atac armat a avut loc la Copenhaga, la aproximativ zece ore după primul incident armat, produs sâmbătă după-amiază şi soldat cu un mort şi trei răniţi.

Un al doilea atac armat a avut loc la Copenhaga, la aproximativ zece ore după primul incident armat, produs sâmbătă după-amiază şi soldat cu un mort şi trei răniţi.

Potrivit presei locale, poliţia daneză a împuşcat mortal, duminică dimineaţa, un bărbat considerat suspect, după ce un alt bărbat a fost împuşcat mortal în urma schimbului de focuri din faţa unei sinagogi.

UPDATE 09:51 - Poliţia daneză anunţă că l-a împuşcat pe presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga

Poliţia din Copenhaga a anunţat că a fost împuşcat mortal bărbatul despre care afirmă că este autorul atacurilor armate din Copenhaga, potrivit mediafax.ro.

Duminică dimineaţa, forţele de ordine investigau dacă bărbatul împuşcat se află în spatele atacului armat comis sâmbătă după-amiaza în capitala daneză, la Centrul cultural Krudttonden din cartierul Osterbro, unde se desfăşura o dezbatere despre artă, blasfemie şi libertatea de exprimare, la care participau şi controversatul caricaturist suedez Lars Vilks şi ambasadorul Franţei Francois Zimeray.

CITEŞTE ŞI:

Atac armat în Danemarca: Ţinta - un ambasador şi un celebru caricaturist! Cazul "Charlie Hebdo" se repetă?!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x