Antena Căutare

Băiețel de 5 ani, găsit mort după ce s-a jucat în camera sa cu o brichetă: „Sunt disperată. Aduceți-mi copilul înapoi”

Un caz de o gravitate cumplită s-a petrecut zilele trecute. Un băiețel de 5 ani și-a pierdut viața în timp ce întreaga sa familie se uita la televizor în camera de jos. La un moment dat, sora mai mare a copilului a mers în dormitor și l-a găsit pe copil fără viață

Un caz de o gravitate cumplită s-a petrecut zilele trecute. Un băiețel de 5 ani și-a pierdut viața în timp ce întreaga sa familie se uita la televizor în camera de jos. La un moment dat, sora mai mare a copilului a mers în dormitor și l-a găsit pe copil fără viață.

Când micuțul a urcat în camera sa, nimeni nu bănuia că atunci va fi ultima oară când familia îl va vedea în viață. Alex a găsit o brichetă și a început să se joace. Fascinat de obiect, acesta l-a aprins și din greșeală ținut flacăra aprinsă mai mult timp. Câteva materiale inflamabile s-au aprins și băiețelul s-a înecat cu fum. La mai bine de o oră după producerea tragediei, Jessica a urcat în dormitor și când a deschis ușa a văzut focul care se întindea. A început să țipe și restul familiei a ajuns imediat la locul nenorocirii. După ce au alertat pompierii, părinții lui Alex au reușit să pătrundă în dormitor și să0l scoată pe micuțul de 5 ani, care, din păcate, murise.

Emma Clarke, mama copiilor a început să țipe după ajutor, dar nimic nu se mai putea face: „De ce? De ce? Sunt disperată. Aduceți-mi puiul înapoi”, a implorat divinitatea.

Dramaticul eveniment s-a petrecut în Marea Britanie, iar cazul a intrat pe mâna poliției din localitate.

Video. Un preot este înjunghiat în timpul slujbei de dimineață, Imagini care vă pot afecta emoțional... „A apărut o minge de foc”. 64 de morți într-o explozie chimică. Este unul dintre cele mai grave din istorie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x