Antena Căutare

California, primul stat american care interzice pungile din plastic

Marţi, California a devenit primul stat american care interzice pungile din plastic, iar această măsură va intra în vigoare în iulie 2015.

Marţi, California a devenit primul stat american care interzice pungile din plastic, iar această măsură va intra în vigoare în iulie 2015.

Legea spune că pungile din plastic de unică folosinţă vor fi scoase din magazinele alimentare şi din farmacii începând de la 1 iulie 2015, apoi din minimarketuri, magazine care vând alcool şi din pescării, începând din 1 iulie 2016.

Hotărârea a fost luată de politicieni în primele zile ale lunii septembrie, iar guvernatorul Californiei, Jerry Brown, avea la dispoziţie timp până la sfârşitul lunii pentru a o ratifica.

"Această lege reprezintă un pas în direcţia cea bună, ea reduce torentul de pungi din plastic care ne poluează plajele, parcurile şi chiar oceanul în sine", a comentat acesta, conform mediafax.ro.

VIDEO! Te miri că a scăpat cu viață: Un bărbat a fost dat de pământ de o furtună puternică!... IMAGINI ŞOCANTE! A fost muşcată de un PĂIANJEN, iar viaţa i s-a schimbat DRAMATIC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x