Antena Căutare

TEROARE LA PARIS. Ce au vrut să transmită teroriștii: SIMBOLUL CREȘTINĂTĂȚII și EURO 2016, unde România e calificată, ÎN PERICOL!

Teroriștii au atacat Bazilica St. Denis, simbolul creștinătății, considerată ”Necropola Regilor Franței”. Apoi, ”State de France”, un de se aflau, la meci, 80.000 de oameni, pentru a arăta că pot semăna teroare și la Campionatul European din 2016, pe care Hexagonul îl va găzdui între 10 iunie și 10 iulie anul viitor și unde România este calificată

Teroriștii au atacat Bazilica St. Denis, simbolul creștinătății, considerată ”Necropola Regilor Franței”. Apoi, ”State de France”, un de se aflau, la meci, 80.000 de oameni, pentru a arăta că pot semăna teroare și la Campionatul European din 2016, pe care Hexagonul îl va găzdui între 10 iunie și 10 iulie anul viitor și unde România este calificată

Două dintre atentatele de la Paris, detonate de doi musulmani - kamikaze plini de centuri cu bombe, au dorit să atragă atenția omenirii. Una dintre explozii a avut loc pe strada Jules Rimet, în Saint-Denis, în partea de Nord a Capitalei, lângă cel mai mare stadion al țării, acolo unde se disputa, în direct, partida Franța - Germania, cu 80.000 de oameni în tribune. Cea de-a doua detonare s-a produs la ora locala 22.00, la un restaurant McDonald's, chiar în Piața Saint-Denis, aproape de faimoasa Bazilică, simbolul creștinătății.

După cum se știe, Franța va organiza, în vara anului viitor, între 10 iunie și 10 iulie cea de-a 15-a ediție a campionatului European de Fotbal, la care este calificată și naționala României. Detonarea unor bombe la un meci de fotbal la care se afla și președintele Franței, Francois Hollande, și unde 80.000 de suflete priveau jocul, spune totul. Teroriștii au vrut astfel să arate că pot semăna, oricând, teroare, la un eveniment la care vor participa milioane de fani, din 24 de țări europene.

De cealaltă parte, Bazilica Saint-Denis este considerată ”Necropola Regilor Franței” (31 de regi își dorm, aici, somnul de veci), un simbol al creștinătății, locul în care sunt înmormântați monarhii care au scris istorie în Europa. La finele secolului al XIX-lea și începutul celui următor, piațeta a devenit locul de întâlnire al imigranților italieni ori spanioli. De câteva decenii, locul s-a transformat într-o enclavă musulmană. Chiar și în comerțul din fața impunătorului edificiu cei care vând produse sunt cu preponderență musulmani.

Din păcate, Franța este alarmată, tot mai des, de astfel de atentate iar din ceea ce s-a văzut până acum ar putea avea mari probleme în vara anului viitor.

Citește și:

TEROARE LA PARIS! Un jurnalist român se află în comă indusă după ce a fost grav rănit!

TEROARE LA PARIS. REMEMBER 2002. Atentatul din Teatrul moscovit DUBROVKA s-a soldat cu 170 de morți

ȘASE ATACURI TERORISTE LA PARIS. 126 de morți, 83 de răniți grav, 132 victime ușoare. FILMUL ATENTATELOR

Scene de groază la Paris! Ce povestesc martorii!

Reacția președintelui Klaus Iohannis despre atacurile din Paris!

Teroare în Paris: Autorii unuia dintre atacurile armate au strigat "Allah e cel mai mare!”

Franţa, lovită de terorişti. Înregistrare şocantă cu prima explozie

TEROARE LA PARIS. REMEMBER 2002. Atentatul din Teatrul moscovit DUBROVKA s-a soldat cu 170 de morți... TEROARE LA PARIS! Coșmarul serviciilor secrete a devenit realitate! Francezii au presimțit că se pune la cale un atac fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x