Antena Căutare

Explozie provocată de o scurgere de gaze la o clinică medicală din Teheran, soldată cu 13 morţi şi şase răniţi

Un număr de 13 oameni au fost murit şi alţi 6 au fost răniţi în urma unei explozii provocate de o scurgere de gaze la o clinică medicală din nordul capitalei iraniene Teheran, potrivit unui oficial al statului, citat de agenţia de presă Fars, transmite Reuters.

Explozia a fost provocată de o scurgere de gaze, a declarat guvernatorul adjunct al Teheranului, Hamid Reza Goudarzi, la televiziunea de stat.

Ministrul adjunct al Sănătăţii, Iraj Harirchi, a declarat că 10 femei şi trei bărbăţi şi-au pierdut viaţa.

Într-o filmare publicată pe o reţea de socializare se pot vedea mai multe explozii în nordul Teheranului, iar o altă filmare arată cum pompierii foloseau o scară pentru a ajunge la acoperişul clădirii.

Reuters nu a putut verifica imediat veridicitatea filmelor.

Clinica, în care la momentul exploziei se aflau 25 de angajaţi, efectuează în principal intervenţii chirurgicale uşoare şi servicii de imagistică medicală, a spus Harirchi.

Săptămâna trecută a avut loc o altă explozie, la o bază militară sensibilă din apropiere de Teheran, despre care Ministerul Apărării a anunţat că a fost provocată de o scurgere la un rezervor de la o unitate de stocare a gazelor. Nu au fost raportate decese sau răniţi.

Sursa : news.ro

Fauci: Statele Unite nu pot conta pe faptul că vor avea un vaccin eficace pentru Covid-19. Epidemia s-ar putea agrava se... Administraţia pentru Medicamente şi Alimente din SUA a publicat recomandări privind aprobarea unui vaccin pentru Covid-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x