Antena Căutare

Facebook vrea să elimine postările extremiste în Europa

Facebook a pornit o nouă inițiativă prin care vrea să elimine materialele extremiste de pe rețeaua socială

Facebook a pornit o nouă inițiativă prin care vrea să elimine materialele extremiste de pe rețeaua socială.

Din câte se pare, Facebook consideră că extremismul a devenit o problemă din ce în ce mai importantă în ultimul timp în Europa, acesta fiind și motivul pentru care rețeaua socială a pornit ultima sa inițiativă. Menită să combată extremismul și xenofobia, Inițiativa pentru Curaj Civil Online va beneficia în prima parte de investiții în valoare de 1,09 milioane de dolari. ”Discursul agresiv nu își are locul în societatea noastră”, a declarat Sheryl Sandberg, COO în cadrul Facebook.

După cum scriu cei de la Reuters, autoritățile germane au fost primele care au observat problema, sugerând că o mare parte din textele xenofobe sunt adresate imigranților arabi și nord-africani. Facebook deja interzice hărțuirea și amenințările, însă germanii au considerat că regulile nu sunt implementate într-un mod corespunzător.

Citește continuarea pe Playtech.ro.

Umilință maximă, nu glumă! Prima fotografie cu ”El Chapo Guzman” după ce a fost arestat a fost făcută publică... Atentat sinucigaș cu mașină capcană la Kabul, lângă ambasada Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x