Antena Căutare

FOTO & VIDEO! Spectacol la carnavalul brazilian: Sao Paulo, blocat de parada scolilor de dans

Mai multe scoli de dans din Sao Paulo au inceput de vineri defilarea pe strazile oraselor, intr-un spectacol fabulos de costume, femei si care alegorice.

Scolile de dans Mancha Verde, Rosas de Ouro si X-9 Paulistana au dat startul evenimentelor care vor dura 5 zile in Sao Paulo si Rio de Janeiro.

Pitorescul Rege Momo a primit cheile orasului si a dat startul marii nebunii care va dura cinci zile. Cea dintai a fost rezervata copiilor, care si-au demonstrat talentele de dansatori pe Sambodrom.

In saptamana carnavalului sudul regiunii va fi complet paralizat de defilarile in culori electrice pe mai multe ritmuri de samba, in timp ce in partea de nord a orasului se va dansa maracatu, samba-reggae si Axé.

Tara se "opreste" complet in aceasta perioada, zi si noapte, in orasele de pe coasta, iar organizatorii estimeaza un consum urias de bere, aproape 80% din consumul anual.

Autoritatile braziliene au mobilizat peste 12.000 de politisti pentru a mentine ordinea pe parcursul Carnavalului, iar trei milioane de prezervative vor fi distribuite gratuit

Carnavalul va atrage 5 milioane de persoane, dintre care 800,000 de turisti, 70% din activitatea turistica a tarii.



Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: EPA/Intact Images

Site-ul de reclamatii impotriva romanilor si a altor est-europeni, condamnat de Comisia Europeana... Ministrul britanic de externe: Ambitiile nucleare ale Iranului pot declansa "un nou Razboi rece"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x