Antena Căutare

Gestul necugetat pe care Erdogan l-a făcut de față cu Putin. L-a „umilit” public, în fața reporterilor. Reacția președintelui rus

Putin a fost lăsat să aştepte de către omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan. Cum a reacționat acesta.

Gestul necugetat pe care Erdogan l-a făcut de față cu Putin. L-a „umilit” public, în fața reporterilor. Reacția președintelui rus Galerie
Gestul necugetat pe care Erdogan l-a făcut de față cu Putin. L-a „umilit” public, în fața reporterilor. Reacția președintelui rus | Hepta

Imagini cu Vladimir Putin nerăbdător şi descumpănit în timp ce este lăsat să aştepte câteva zeci de secunde de către omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, au fost distribuite în mediul online, conform The Guardian.

Cum l-a „umilit” Erdogan pe Vladimir Putin în public

„Acele 50 de secunde în care Erdogan l-a făcut pe Putin să aştepte, părând descumpănit în faţa camerelor de filmat, spun mult despre cât de multe s-au schimbat după Ucraina”, a glumit Joyce Karam, senior corespondent al National News.

Citește și: Ce spune Vladimir Putin despre vizita liderilor europeni la Kiev. Avertismentul Kremlinului pentru Klaus Iohannis și aliații

Vizita de marţi în Iran a fost prima călătorie a liderului de la Kremlin în afara fostei Uniuni Sovietice de la invazia Ucrainei de către Moscova, potrivit news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Putin, întrebat despre o întâlnire cu Zelenski: „Kievul nu a respectat termenii acordului de pace preliminar”

Preşedintele rus Vladimir Putin susţine că Moscova nu a văzut nicio dorinţă din partea Ucrainei de a a se conforma condiţiilor a ceea ce el a descris drept un acord de pace preliminar convenit în martie, relatează The Guardian.

Într-un dialog televizat cu reporferii după vizita în Iran, Putin a fost întrebat despre o posibilă întâlnire cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Liderul rus a răspuns că Kievul nu a respectat termenii unui acord de pace preliminar despre care a susţinut că a fost „practic, realizat” în martie.

Citește și: În 100 de zile de război Rusia a câștigat miliarde de euro. Cum a reușit să își acopere aparentele pierderi venite din interdicții

”Desigur că rezultatul final ... depinde de dorinţa părţilor semnatare de a implementa înţelegerile la care s-a ajuns. Astăzi vedem că puterea de la Kiev nu are o astfel de dorinţă”, a afirmat liderul de la Kremlin.

El a adăugat că Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite s-au oferit să medieze între Rusia şi Ucraina.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că gigantul Gazprom îşi va îndeplini „în totalitate” obligaţiile şi a ironizat Occidentul pentru că se bazează pe energia verde, relatează The Guardian.

Putin le-a spus reporterilor de la Teheran: ”Gazprom şi-a îndeplinit, îşi îndeplineşte şi îşi va îndeplini în totalitate obligaţiile”.

De asemenea, Putin a fost sarcastic la adresa Occidentului pentru că a încercat să-şi reducă dependenţa de combustibilii fosili şi să treacă la energia verde.

”Sunt mari experţi în domeniul relaţiilor neconvenţionale, iar în domeniul energiei, au decis să se bazeze şi pe tipuri de energie neconvenţională - soarele şi vântul. Ei înşişi închid totul şi apoi caută pe cineva pe care să dea vina - ar fi amuzant dacă nu ar fi atât de trist”, a afirmat Vladimir Putin, conform The Guardian.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x