Antena Căutare

Imagini apocaliptice! O groapă ENORMĂ a apărut în această dimineață într-un cartier foarte aglomerat al Capitalei!

O groapă de şapte metri adâncime şi 10 diametru s-a format joi în centrul Ciudad de Mexico, după ploile abundente din ultimele zile, provocate de furtuna tropicală Lidia

O groapă de şapte metri adâncime şi 10 diametru s-a format joi în centrul Ciudad de Mexico, după ploile abundente din ultimele zile, provocate de furtuna tropicală Lidia.

Incidentul, care nu s-a soldat cu victime, s-a produs la câţiva metri de Paseo de la Reforma, unul dintre bulevardele emblematice din oraşul cu 20 de milioane de locuitori, bulevard frecventat de numeroşi turişti.

Groapa, aflată la o intersecţie, a înghiţit asfaltul pe toată lăţimea unei străzi, de la un trotoar la altul. În ea se văd cablurile şi conductele de sub oraş, în noroiul amestecat cu ciment.

“Locuim într-un oraş care a fost un lac (în trecut – n.r.), iar subsolul are caracteristici de permeabilitatea foarte diferite”, a declarat, într-o conferinţă de presă, coordonatorul naţional al Protecţiei Civile, Luis Felipe Puente, pentru a explica fenomenul.

Ploi abundente neîntrerupte, legate de trecerea furtunii tropicale Lidia, au afectat miercuri capital mexicană, provocând inundaţii, în secial pe pistele aeroportului, care a anulat mai multe zboruri.

Oficial. De la 1 ianuarie, în Franța, numărul vaccinurilor obligatorii pentru copii va crește la 11!!!... Un asteroid cu dimensiuni-record trece aproape de Pământ. Se ia în calcul o eventuală desprindere a unor roci cosmice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x