Antena Căutare

Imaginile care au revoltat internetul! Bărbatul suspectat că ar fi produs ultimul atentat din Londra, filmat râzând şi trimiţând "bezele" la scurt timp după incident

Suspectul pentru atacul de la Finsbury Park a fost filmat râzând şi trimiţând o „bezea”, la scurt timp după ce a intrat cu maşina într-un grup de musulmani din faţa unei moschei, relatează Daily Mirror.

Suspectul pentru atacul de la Finsbury Park a fost filmat râzând şi trimiţând o „bezea”, la scurt timp după ce a intrat cu maşina într-un grup de musulmani din faţa unei moschei, relatează Daily Mirror.

Un martor a spus că bărbatul de 48 de ani, a cărui identitate nu a fost făcută publică, râdea în timp ce a fost luat de ofiţeri.

Abdulrahman Saleh Alamoudi a declarat că se afla printre cei care îl ajutau pe musulmanul bătrân care căzuse, probabil după ce i se făcuse rău. „Această dubă mare a venit pur şi simplu şi ne-a călcat. Cred că cel puţin opt sau 10 oameni au fost răniţi. Din fericire, eu am reuşit să scap. Apoi a coborât un tip din dubă şi l-am prins. Striga, spunea ’Voi ucide toţi musulmanii, voi ucide toţi musulmanii’. Lovea cu pumnii”, a povestit el.

„Apoi am reuşit să îl punem pe jos. Apoi spune ’Omorâţi-mă, omorâţi-mă’. I-am spus ’Nu te vom ucide. De ce ai făcut acest lucru?’. Nu a spus nimic”, a adăugat martorul.

Suspectul a fost dus mai întâi la spital şi urmează să fie supus unei expertize psihiatrice.

Poliţia, care tratează actul ca pe un atac terorist, încearcă să stabilească în prezent ce l-a împins pe bărbat să atace grupul de musulmani care ieşise de la rugăciunile tradiţionale de Ramadan şi ajuta un bărbat în vârstă, care se prăbuşise pe trotuar.

O maşină a lovit un grup de pietoni la o moschee din Londra. Un mort şi opt răniţi, în urma coliziunii de la moscheea Fi... Un bărbat, posibil român, a intrat cu mașina într-o mulțime de musulmani care ieșeau de la rugăciune!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x