Antena Căutare

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat transmiterea comunitară a virusului!”

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la măsurile de restricție. Este vorba despre Noua Zeelandă, care a anunțat că a reușit să oprească transmiterea noului coronavirus și va ridica restricțiile, cu excepția celor de la graniță. 

Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat transmiterea comunitară a virusului!”
Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat transmiterea comunitară a virusului!”

Anunțul a fost făcut luni, de premierul Jacinda Arden, care a precizat că Guvernul va elimina restricțiile de distanțare socială luni la miezul nopții și va coborî la nivelul 1 de alertă. Evenimentele publice și private, magazinele, turismul, restaurantele și transportul public își vor desfășura activitatea fără reglementările de distanțare socială impus în mare parte din lume.

”Deși suntem într-o situație mai sigură și mai solidă, drumul către viața pre-Covid nu este ușor, însă hotărârea și dedicarea din timpul acțiunii din sănătate vor fi acum concentrate pe reconstrucția economică”, a spus Ardern.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

”Suntem încrezători că am eliminat transmiterea virusului în Noua Zeelandă, dar eliminarea nu este o bornă temporală, ci un efort susținut”, a adăugat ea, potrivit HotNews.ro.

Pentru prima oară din februarie, când virusul a ajuns în această țară cu cinci milioane de locuitori, nu mai există niciun caz activ, a spus ministrul sănătății. Noua Zeelandă a raportat 1.154 de infecții și 22 de decese.

Cum arată călătoria cu autocarul în plină pandemie de coronavirus. Reacții după prima excursie la Sibiu: ”Confortul e mult sporit!”

Bulgaria ridică, de asemenea, restricțiile

Bulgaria va elimina toate restricţiile impuse în urma pandemiei de COVID-19 începând din 15 iunie, inclusiv purtarea obligatorie a măştilor de protecţie în spaţiile publice închise, a informat joi guvernul de la Sofia. De la 1 iunie, Bulgaria primește călători din spațiul UE fără a le mai impune intrarea în carantină.

OMS, avertisment de ultim moment! Când va lovi, de fapt, al doilea val al pandemiei de COVID-19 în Europa!

Comitetul de lucru bulgar care coordonează acțiunile în lupta cu coronavirusul, înfiinţat în urmă cu 100 de zile, îşi va continua activitatea, însă nu va mai ţine o conferinţă de presă zilnică.

"Aceste briefinguri constante ale grupului de lucru creează un sentiment de nelinişte", a declarat joi premierul bulgar Boyko Borisov în cadrul ultimei conferinţe de presă a grupului de lucru. "Trebuie să învăţăm să trăim cu virusul", a adăugat el, potrivit Agerpres, care citează dpa.

Arma ce ar putea stârpi COVID-19, descoperită! Ce conține și ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testată. „Poat... Presupus atentat terorist, în toiul protestelor din SUA! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x