Antena Căutare

Ministerul Afacerilor Externe: „ Informaţia conform căreia doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi în legătură cu incidentul de tip terorist de la Londra din 3 iunie, nu se confirmă”

MAE anunţă, luni, că informaţiile apărute în presă potrivit cărora doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi de poliţia londoneză în legătură cu atacul terorist din Marea Britanie de sâmbătă noapte nu se confirmă

MAE anunţă, luni, că informaţiile apărute în presă potrivit cărora doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi de poliţia londoneză în legătură cu atacul terorist din Marea Britanie de sâmbătă noapte nu se confirmă.

"Conform datelor oficiale obţinute până la acest moment, informaţia conform căreia doi cetăţeni români ar fi fost reţinuţi în legătură cu incidentul de tip terorist de la Londra din 3 iunie, nu se confirmă. De asemenea, precizăm că Poliţia Metropolitană nu deţine date care să confirme acest articol de presă", informează MAE.

Reprezentanţii misiunii diplomatice române de la Londra recomandă cetăţenilor români care au informaţii în legătură cu acest incident să pună la dispoziţie autorităţilor britanice toate datele şi informaţiile pe care le deţin.

Un român şi prietena sa care locuiesc într-un apartament în East Ham s-ar fi aflat între cele şapte persoane arestate de poliţişti britanici înarmaţi în urma unei descinderi care ar putea avea legătură cu atentatul de la Londra, potrivit unei martore citate de The Daily Telegraph.

Cine sunt românii reținuți în același timp cu persoanele bănuite de legături cu atentatorii de la Londra. Au legătură cu... Atac armat în Orlando la un an de la tragedia în care și-au pierdut viața 49 de oameni în același loc ! Bilanț inițial: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x