Antena Căutare

Ne pregătim de RĂZBOI! Imagini cu TESTELE MILITARE de care toată ROMÂNIA se temea!

Armata lucrează la o nouă armă, creată pentru a afecta serios un întreg oraș, fără însă ca vreo persoană să fie rănită de un asemenea dispozitiv

Armata lucrează la o nouă armă, creată pentru a afecta serios un întreg oraș, fără însă ca vreo persoană să fie rănită de un asemenea dispozitiv.

O cerere de la Pentagon arată că se dorește crearea unei arme de artilerie bazate pe tehnologia de puls electromagnetic, ce ar putea distruge o gamă variată de dispozitive electronice și de sisteme computerizate.

Un astfel de sistem ar fi încorporat, inițial, într-un proiectil de 155mm, fiind lansat de arme standard, dar fără să cauzeze pagube fizice obiectivului vizat. Conform solicitării Pentagonului, arma trebuie să fie precisă și ieftin de folosit.

Departamentul de Apărare va explora și demonstra și alte metode prin care să fie lansat un atac non-cinetic. Folosirea extrem de răspândită a rețelelor wireless pentru infrastructură și sisteme de comunicații reprezintă o șansă alternativă de atac și neutralizare a sistemelor adversarului, fără distrugerea fizică a acestora.

Află cum plănuiesc americanii să distrugă orașe întregi folosind și rețele wireless.

Un preot le-a făcut duș cu busuiocul enoriașilor. I-a plesnit peste față cu apă sfințită... Prea sexy pentru DUBAI! Zeci de modele din Rusia au provocat un scandal uriaş în oraşul... viitorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x