Antena Căutare

S-au grăbit să o îngroape, deși era încă în viață! O femeie din Republica Moldova a fost declarată moartă de rude, care au pus-o în sicriu

Caz cutremurător într-o localitate din Moldova, după ce o femeie a fost declarată moartă de către rude, deși aceasta se afla încă în viață. 

Caz cutremurător într-o localitate din Republica Moldova, după ce o femeie a fost declarată moartă de către rude, deși aceasta se afla încă în viață.

În urmă cu o săptămână, femeia, care era din Criuleni, Republica Moldova, a fost internată la spital în comă alcoolică, iar medicii au conectat-o la aparate, atunci când starea ei de sănătate s-a agravat. Potrivit medicilor, ea suferea de mai multe patologii cronice, printre care şi anorexie, scrie publika.md.

Vâzând starea în care se află, rudele femeii s-au grăbit să o înmormânteze, deși era încă în viață. Potrivit sursei citate, oamenii i-au săpat groapă, au cumpărat pomeni şi au venit la spital cu sicriu şi cruce. Dintr-o înregistrare a convorbiriilor dintre familia pacientei şi medici reiese că rudele le-au cerut doctorilor să oprească tratamentul, pentru că ar dori să o îngroape cât mai curând.

În cele din urmă, femeia a murit la spital.

Abia acum încep să apară efectele! Ce s-a întâmplat la câteva zile de la dezastrul natural a suprins toată America!... Harta Europei care ÎNGROZEȘTE România! Cum ar putea arăta BĂTRÂNUL CONTINENT în viitor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x