Antena Căutare

Și-a lăsat ochelarii într-un muzeu, iar oamenii au crezut că este o operă de artă. S-au înghesuit să îi fotografieze

Uimit de obiectele de arta expuse in Muzeul de Arta Moderna din San Francisco, TJ Khayatan, un tanar de 17 ani, a decis sa faca un experiment.

Uimit de obiectele de arta expuse in Muzeul de Arta Moderna din San Francisco, TJ Khayatan, un tânăr de 17 ani, a decis să facă un experiment.

Dorind să afle dacă oamenii se vor îmbulzi să interpreteze, într-un mod artistic, orice este expus într-o galerie de artă, Khayatan si-a lasat o pereche de ochelari pe podea. Iar ideea lui a dat roade imediat.

Oamenii s-au adunat în jurul "operei de artă" și au început să o fotografieze. Tânărul s-a declarat dezamagit de ce exista în muzeu și de faptul că oamenii consideră orice obiect operă de artă.

"Cand am ajuns inițial am fost impresionați de ucrările de artă și picturile expuse în muzeul imens. Cu toate acestea, unele lucrări de 'artă' nu au fost prea surprinzătoare pentru unii dintre noi. Am dat peste un animal împăiat pus pe o pătură gri și am început să ne întrebăm dacă asta îi impresionează, cu adevărat, pe unii oameni din jur", spune tânărul, citat de huffingtonpost.com.

Imaginile au fost încărcate pe contul personal de Twitter și distribuite de peste 40.000 de persoane.

Președintele plin de talente! După ce a dansat tango, Barack Obama surprinde cu o super demonstraţie de beatbox... Teroriștii amenință din nou: "Nu aş merge în centrul Londrei în iunie, dacă aş fi în locul vostru"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x