Antena Căutare

ŞOCANT! Cauza morţii subite a lui Peaches Geldof, superbul model britanic de doar 25 de ani, a fost elucitată

Misterul morţii modelului Peaches Geldof a fost elucidat. Ca şi mama ei, vedeta a murit din cauza unei supradoze de heroină, scrie presa britanică.

Misterul morţii modelului Peaches Geldof a fost elucidat. Ca şi mama ei, vedeta a murit din cauza unei supradoze de heroină, scrie presa britanică.

Frumoasa a fost descoperit fără viaţă în casa ei, pe 7 aprilie. „Heroina folosită recent şi nivelul identificat în timpul autopsiei înclină să credem că a jucat un rol în moartea ei”, a declarat inspectorul de poliţie Paul Fotheringham, citat de vdt.antena3.ro.

Tânăra de 25 de ani, fiica rockerului Sir Bob Geldof, se afla acasă şi avea grijă de fiul ei de 11 luni, Phaedra. Modul cum a murit Peaches a amintit de dispariţia mamei ei, prezentatoarea tv, Paula Yates.

Femeia a murit accidental, din cauza unei supradoze de heroină, în 2000, în timp ce avea grijă de fiica ei şi a solistului de la INXS, Michael Hutchence, Tiger Lily, patru ani.

Vocea Rusiei aruncă bomba: În caz de război, România nu rezistă mai mult de 30 de minute... Descoperire îngrijorătoare pe fundul oceanului! "Au ajuns acolo înaintea noastră"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x