Antena Căutare

Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! Atenție, imagini greu de privit! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte mască!” - Video

Un șofer de autobuz din China a fost bătut de un călător, după ce l-a atenționat pe acesta să poarte masca de protecție, în contextul pandemiei de coronavirus. Momentul a fost filmat.

Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! Atenție, imagini greu de privit! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte mască!” - Video
Un șofer de autobuz, bătut crunt de un călător! „L-a înfuriat faptul că i s-a cerut să poarte macă!” - Video

Bărbatul violent l-a lovit pe șoferul de autobuz de peste 16 ori, în Guangzhou, în sudul Chinei, după ce acesta l-a înfuriat, cerându-I să respecte regulile de protecție.

În imaginile video surprinse în autobus, se vede cum agresorul, care purta o mască de protective sub bărbie, s-a apropiat de șofer și a început să îl lovească, în timp ce acesta se afla la volan.

Momentul în care un bărbat e bătut cu bestialitate de mai mulți tineri cărora le-a cerut să poarte mască de protecție: ”Și-au ieșit din minți. M-au atacat cu bâte!”

După ce șoferul de autobuz a oprit, pentru a suna la poliție, atacatorul a continuat să îl lovească iar apoi a încercat să spargă geamuri, pentru a ieși.

Agresorul a fost condamnat, marți, la trei ani și trei luni de închisoare. La momentul agresiunii, pe 21 aprilie, el s-ar fi aflat sub influența alcoolului. Atenție! Imaginile video de mai jos vă pot afecta emoțional.

Moment înfiorător surprins de o cameră de supraveghere! Un tată și-a abandonat bebelușul la gunoi – VIDEO... A vrut să își ceară iubita în căsătorie, dar a rămas pe drumuri! Un tânăr a pierdut tot ce avea, în câteva clipe: „Așa c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x