Antena Căutare

TEROARE LA PARIS! Un jurnalist român se află în comă indusă după ce a fost grav rănit!

128 de persoane și-ai pierdut viața în atacuri multiple la Paris și în apropiere de ”Stade de France”. Hexagonul este în alertă națională

TEROARE LA PARIS! Un jurnalist român se află în comă indusă după ce a fost grav rănit!
Andrei Marian Mihai este corespondent pentru France24

128 de persoane și-ai pierdut viața în atacuri multiple la Paris și în apropiere de ”Stade de France”. Hexagonul este în alertă națională

Potrivit informațiilor, se pare că printre răniți se află și un jurnalist român, Andrei Marian Mihai, în vârstă de 29 de ani.

Acesta este colaborator la France24 și a fost grav rănit în urma atentatelor de la Paris.

Andrei Marian Mihai este corespondent pentru France24

Un apropiat al acestuia a postat pe pagina de Facebook a lui Andrei un mesaj:

„Familia lui Andrei roagă prietenii și apropiații lui Andrei să nu mai trimită mesaje, căci acesta nu poate să le răspundă. Starea acestuia este gravă și se află în coma indusă. Familia lui așteaptă vești din partea medicilor. Când vor afla noutăți vor anunța pe pagina sa de socializare”

Până în dimineața zilei de 14 noiembrie, Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că nu există români printre victime. Se pare că acest lucru a fost cauzat de faptul că Andrei Marian Mihai are cetățenie spaniolă și a primit ajutor din partea Ambasadei Spaniei de la Paris.

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a anunțat, sâmbătă, că cetățeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atentatele de la Paris întrucât nu se afla în zona vizată.

"Referitor la informația potrivit căreia cetățeanul român Andrei Marian Mihai ar fi fost rănit în atacurile produse noaptea trecută în Paris, Ministerul Afacerilor Externe precizează că un reprezentant al instituției a reușit să vorbească direct cu acesta. Cetățeanul român a confirmat că nu s-a aflat în zona vizată de atacuri și, în consecință, nu a fost rănit. De asemenea, acesta a confirmat că informațiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane și nu sunt veridice", se arată într-un comunicat de presă al MAE.

MAE subliniază că depune în continuare toate eforturile pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor din Franța se află și cetățeni români, dar până la această oră nu există nicio informare în acest sens din partea autorităților franceze competente.

Citește și:

TEROARE LA PARIS. REMEMBER 2002. Atentatul din Teatrul moscovit DUBROVKA s-a soldat cu 170 de morți

ȘASE ATACURI TERORISTE LA PARIS. 126 de morți, 83 de răniți grav, 132 victime ușoare. FILMUL ATENTATELOR

Scene de groază la Paris! Ce povestesc martorii!

Reacția președintelui Klaus Iohannis despre atacurile din Paris!

Teroare în Paris: Autorii unuia dintre atacurile armate au strigat "Allah e cel mai mare!”

Franţa, lovită de terorişti. Înregistrare şocantă cu prima explozie

Surse din Poliția franceză: 100 de morți în clubul parisian Bataclan! Bilanțul total al victimelor a ajuns la 140!... TEROARE LA PARIS. REMEMBER 2002. Atentatul din Teatrul moscovit DUBROVKA s-a soldat cu 170 de morți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x