Antena Căutare

Un om de știință susține că un cutremur devastator va avea loc, în curând: Milioane de oameni își vor pierde viața

În ultimii ani, întreaga planetă s-a confruntat cu numeroase dezastre naturale, care au luat vieți omenești într-o clipă. Tsunami, cutremure, inundații majore, toate au avut ca rezultat vieți pierdute, comunități de oameni rămase fără locuințe și care luptă pentru a-și recontrui traiul. 

În ultimii ani, întreaga planetă s-a confruntat cu numeroase dezastre naturale, care au luat vieți omenești într-o clipă. Tsunami, cutremure, inundații majore, toate au avut ca rezultat vieți pierdute, comunități de oameni rămase fără locuințe și care luptă pentru a-și recontrui traiul, notează infostarts.com.

În contextul acestor tragedii, oamenii de știință atrag atenția că astfel de dezastre naturale vor continua să apară.

Albert Haupt, membru al Asociației Seismologilor din Statele Unite ale Americii susține că apariția unui cutremur în perioada următoare este iminenet. El a studiat modul de deplasare a plăcilor tectonice și este de părere că un mega cutremur va lovi în curând și va ucide cu ușurință 40 de milioane de oameni!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FBI a plătit un milion de dolari pentru o operațiune care nu costă mai mult de o sută... Incident armat la o şcoală din SUA! Mai mulţi copii au fost împuşcaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x