Antena Căutare

Un puști de șapte ani s-a ras în cap după ce prietenul lui de la școală a fost diagnosticat cu leucemie: ”Am vrut să nu fie singurul fără păr!”

Un copil în vârstă de șapte ani a impresionat o lume întreagă după ce a decis să se radă în cap pentru ca unul dintre colegii lui, care suferă de cancer, să nu fie singurul fără păr la școală. 

Un puști de șapte ani s-a ras în cap după ce prietenul lui de la școală a fost diagnosticat cu leucemie: ”Am vrut să nu fie singurul fără păr!”
Un puști de șapte ani s-a ras în cap după ce prietenul lui de la școală a fost diagnosticat cu leucemie

Olly Spencer este copilul care a arătat lumii întregi că bunătatea nu are limită. Totul a început atunci când Tommy-Lee Hetherington, un băiețel din orășelul Anstey, Anglia, a fost diagnosticat cu leucemie.

În urma tratamentului urmat pentru a învinge boala, copilul a rămas fără păr, iar colegul lui a vrut să-l ajute să nu se simtă prost față de colegi, așa că s-a ras în cap. Din acel moment, cei doi au devenit prieteni de nedespărțit.

Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Am venit acasă într-o zi și am întrebat-o dacă pot să mă rad în cap, pentru ca Tommy să nu fie singurul copil fără păr de la școală.”, a mărturisit Olly în cadrul unui interviu acordat unui ziar local.

”Când Tommy nu avea păr, mă simțeam trist și nu-mi doream să se simtă singur. Am vrut să-l ajut, era de ajuns că avea cancer. Am rămas fără păr amândoi. ”, a mai mărturisit copilul.

Doctorii au crezut că are cancer, dar adevăratul diagnostic i-a șocat! „Mă transform într-o statuie!” - Foto

Timp de trei ani, copilul va urma un tratament cu citostatice, pentru a învinge cancerul, potrivit declarațiilor făcute de mama lui. Aceasta a precizat, de asemenea, că băiatul este foarte puternic și se simte mult mai bine după ce colegul lui a făcut acel gest.

Stocul iranian de apă grea depăşeşte plafonul autorizat, anunţă AIEA... Trei morţi într-un atac armat la un supermarket în statul american Oklahoma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x