Antena Căutare

Un scandal neobişnuit a izbucnit în Statele Unite! Totul, din cauza falşilor câini de însoţire

Un scandal neobişnuit a izbucnit în Statele Unite! Totul, din cauza falşilor câini de însoţire. Mai nou, din ce în ce mai mulţi americani comandă acte de pe Internet ca să schimbe statutul animalului lor de companie, astfel încât să-l poată lua în magazine sau în restaurante.

Un scandal neobişnuit a izbucnit în Statele Unite! Totul, din cauza falşilor câini de însoţire. Mai nou, din ce în ce mai mulţi americani comandă acte de pe Internet ca să schimbe statutul animalului lor de companie, astfel încât să-l poată lua în magazine sau în restaurante.

Adică în locuri în care un câine normal are accesul interzis. Numai că un fals câine de însoţire nu are antrenamentul necesar să se comporte aşa cum trebuie, iar de aici - problemele.

Consideraţi parteneri şi nu animale de companie, câinilor de însoţire le este permis să meargă în majoritatea locurilor alături de stăpânii lor. De acest beneficiu au aflat o mulţime de americani perfect sănătoşi, care au decis să-şi câinele de companie într-unul de însoţire. Tot ce trebuie să facă este să cumpere un o vestă specială, un act de identitate şi documente necesare de pe Internet.

Sally Irvan, reprezentant, Organizaţia Internaţională a Câinilor Însoţitori: Poţi plăti între 50 şi 150 de dolari şi vei primi un pachet incredibil care îţi va face propriul câine să arate legitim.

Măsurile de verificare sunt minime. Cei care doresc să intre în posesia unui astfel de echipament trebuie doar să declare pe propria răspundere că suferă de o dizabilitate şi că sunt stăpânii unui câine care a fost antrenat pentru însoţire. Însă, odată ieşite în public, astfel de patrupede cauzează o serie de probleme.

Sally Irvan, reprezentant, Organizaţia Internaţională a Câinilor Însoţitori: Aceşti câini au un comportament total nepotrivit. Pot lătra în magazine, pot trage de lesă şi chiar mai rău, pot ataca un câine legitim de însoţire care este învăţat să nu se lupte.

Astfel, siguranţa celor care depind de câinii de însoţire în public este pusă în pericol. Pentru a împiedica răspândirea fenomenului, autorităţile au început o campanie prin care verifică firmele care eliberează cu uşurinţă echipamentul necesar. În plus, îi îndeamnă pe toţi cei care cumpără abuziv astfel de echipamente să se oprească.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Povestea lor a făcut înconjurul lumii! Are 29 de ani și s-a căsătorit cu o fetiță de 4 ani care îl iubea enorm! Motivul ... Casa Albă este gata să întâmpine sărbătorile de iarnă... cu brazi sângerii. Prima Doamnă a Statelor Unite, ironizată pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x