Antena Căutare

Vestea pe care o așteptau toți românii! Londra a anunțat ce se întâmplă cu călătoriile în Marea Britanie, după Brexit

Guvernul britanic plănuieşte să menţină - după Brexit - călătoria fără vize în Regatul Unit a vizitatorilor din Uniunea Europeană, scrie BBC News.

Guvernul britanic plănuieşte să menţină - după Brexit - călătoria fără vize în Regatul Unit a vizitatorilor din Uniunea Europeană, scrie BBC News.

Însă, în cazul în care vizitatori din UE vor să munească, să studieze sau să se mute în regat, atunci ei vor trebui să ceară permise în acest sens, în virtutea propunerilor Londrei.

În prezent, cetăţenii europeni sunt liberi să trăiască şi să muncească în Regatul Unit, fără să aibă nevoie de asemenea permise.

Ministerul britanic de Interne afirmă că gestionarea migraţiei vizează atât munca şi avantajele, cât şi capacitatea de a efectua controale la frontiera fizică.

Însă miniştrii urmează să fie întrebaţi dacă va exista o intrare pe ”uşa din spate” în Marea Britanie şi cum îi va opri Ministerul de Interne pe vizitatori să stea o perioadă mai lungă de timp şi să îşi ia locuri de muncă fără viză sau permis de muncă.

Credeați că nu se poate? Turiștii din Barcelona au fost atacați cu ouă, în plină zi... VIDEO cu puternic impact emoțional! Primele imagini cu victimele din ATENTATUL produs în Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x