Antena Căutare

Armata Americană revoluționează războiul! ”Viespile Negre”, un nou gadget militar

Armata Americană introduce în operațiunile militare un nou tip de dispozitiv de supraveghere, denumit ”Viespea Neagră”, de fapt o dronă de tip nano care va intra dotarea soldaților. Aceste drone vor fi trimise la unități operaționale, contribuind semnificativ la schimbarea felului în care soldații vor opera pe câmpul de luptă.

Armata Americană introduce în operațiunile militare un nou tip de dispozitiv de supraveghere, denumit ”Viespea Neagră”, de fapt o dronă de tip nano care va intra dotarea soldaților. Aceste drone vor fi trimise, în viitorul apropiat, la unități operaționale, contribuind semnificativ la schimbarea felului în care soldații vor opera pe câmpul de luptă.

Mini-elicopterul va permite soldaților să patruleze zone largi, fără ca aceștia să fie puși în pericol, deoarece le va oferi o metoda mai bună de a recunoaște a mediului din jur, pe distanțe mai mari.

Primele 60 de ”Viespi Negre” au ajuns deja în dotarea soldaților și se estimează că în curând vor fi trimise și mai multe drone, pentru că FLIR Systems, compania care le construiește, a anunțat că a primit un contract de 39 milioane de dolari pentru mai multe astfel de dispozitive.

Dronele, care pot încăpea cu ușurință într-un buzunar, cântăresc numai 33 de grame și au o lungime mai mică de 17 centimetri.

A implorat-o în lacrimi să nu facă asta, dar nu l-a ascultat! O mamă a sărit de pe un pod de 100 de metri cu băiatul de ... După 17 ani de trăit împreună, o tânără i-a dat mamei vitrege o scrisoare în care i-a spus tot adevărul! Și nimeni nu se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x