Antena Căutare

Vladimir Putin a devenit tată de gemeni, la vârsta de 66 de ani! Cine este mama fiilor lui

Vladimir Putin a devenit tată de gemeni, la vârsta de 66 de ani. Potrivit presei ruse, iubita preşedintelui rus, fosta gimnastă Alina Kabaeva, a născut doi băieți la începutul lunii, la o maternitate din Moscova.

Vladimir Putin a devenit tată de gemeni, la vârsta de 66 de ani. Potrivit presei ruse, iubita preşedintelui rus, fosta gimnastă Alina Kabaeva, a născut doi băieți la începutul lunii, la o maternitate din Moscova.

Un efectiv important de securitate a asigurat paza iubitei lui Vladimir Putin, iar mesele servite de proaspăta mamă au fost asigurate de restaurante de elită din Moscova.

Preşedintele rus Vladimir Putin și iubita lui, fosta campioană olimpică şi mondială la gimnastică ritmică Alina Kabaeva ar mai avea o fetiţă, născută în urmă cu 4 ani.

În vârstă de 36 de ani, Alina Kabaeva este campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică.

Vladimir Putin mai are două fete cu fosta sa soţie Liudmila Putina, născută Skrebneva.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Dragostea pentru animale i-a adus sfârșitul! O tânără a murit la câteva săptămâni după ce a adoptat un pui de cățel de p... Doi români au fost loviți intenționat cu o mașină în Anglia! Unul dintre ei a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x