Antena Căutare

A ajuns la spital crezând că are pietre la rinichi, dar a plecat cu bebelușul ei. Cum a fost posibil, deși nu știa că e gravidă

O adolescentă a rămas șocată când a ajuns la spital în travaliu, deși nici măcar nu știa că este însărcinată. Tânăra, în vârstă de 18 ani, a dat naștere unei fetițe, iar viața ei s-a schimbat total în doar câteva minute.

colaj foto Brianna Blanton bebelus Galerie
O adolescentă în vârstă de 18 ani a ajuns la spital crezând că are pietre la rinichi, dar a născut. Tânăra intrase, de fapt, în travaliu. | Profimedia

O adolescentă a ajuns la spital cu dureri insuportabile, crezând că are pietre la rinichi. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că va aduce pe lume un copil, deși nici nu știa că este însărcinată. Aceasta nu a avut prea mult timp să stea pe gânduri pentru că durerile erau, de fapt, pentru că intrase deja în travaliu. Iată cum a fost posibil, deși ea susține că nu a existat niciun semn că va aduce un copil pe lume, transmite thesun.co.uk.

Brianna Blanton a născut la vârsta de 18 ani, deși nici nu știa că este însărcinată. Cum a fost posibil

Brianna Blanton, originară din din Carolina de Sud, SUA, a fost transportată de urgență la spital pe 8 septembrie, după ce mama ei a crezut că suferă de pietre la rinichi, pentru că s-a trezit cu dureri îngrozitoare.

Citește și: Socată fără zahăr. Rețeta dietetică

Proaspăta mamică a crezut inițial că s-a șezat într-o udătură, dar a descoperit cu uimire că, de fapt, i se rupsese apa și că intrase în travaliu. „Mi-a căzut fața, nici nu puteam să plâng, eram într-o stare totală de șoc”, a explicat ea.

Potrivit sursei menționate, Brianna a experimentat o sarcină criptică, ceea ce presupune ca metodele de testare medicală să nu detecteze o sarcină. Mail mult, în acest caz, nu apar simptome obișnuite precum vărsăturile, lipsa menstruației și mărirea burticii.

„Am trecut prin toată vara fără să știu că sunt însărcinată”, a mărturisit tânăra. „Am purtat bikinii și crop tops, dar nu m-am îngrășat niciodată și nu am avut alte simptome. Chiar aveam menstruație și nu am întârziat niciodată”, a mai explicat aceasta.

În plus, adolescenta făcuse chiar și un test de sarcină, după ce i-a fost rău de la mâncare, însă acesta a ieșit negativ.

Citește și: Detaliul inedit care îți spune dacă ești însărcinată sau nu, dezvăluit de o stilistă. Trucul cu suvițele de păr, viral pe TikTok

Cu toate acestea, pe 9 septembrie, Brianna a născut o fetiță de 3,300 kilograme pe care numit-o Oakleigh Allyn. „Nu am avut timp să mă pregătesc fizic sau mental pentru naștere [...] așa că mi-a luat ceva timp să procesez și să mă obișnuiesc cu situația”, a mai dezvăluit proaspăta mămică.

Din cauza situației total neobișnuite, aceasta s-a și ferit să le spună prietenilor despre noul ei copil, timp de o săptămână. „Nu știam cum vor reacționa”, a spus ea. „Dar când, în cele din urmă, le-am spus, au fost extrem de uimite”.

„Din fericire, toată familia mea, prietenii și familia de biserică s-au adunat pentru a mă susține atât pe mine, cât și pe noul meu copil”, a explicat ea. Briannei i-au trebuit câteva ore să treacă peste șocul ei inițial, dar odată ce a făcut-o, instinctele materne au început să treacă, mai spune sursa citată anterior.

„Lucrasem anterior în îngrijirea copiilor, așa că știam ce presupune asta. Totul a început să-mi vină firesc, împreună cu ajutorul și sprijinul mamei mele. Deși Oakleigh a fost o surpriză enormă, este o mare binecuvântare și nu aș schimba pentru nimic în lume să fiu mama ei”, a conchis mămică.

Citește și: Ea este femeia care a fost însărcinată în fiecare an din cei 12 de mariaj. Cum se descurcă cu 12 copii și de ce vrea mai mulți

Cel mai de temut motociclist, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Cum arată înainte să își acopere corpul cu tatuaje... Când a auzit ce îi cere soacra în privința bebelușului, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a supăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x