Antena Căutare

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... ” Mesajul sfâșietor al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe

Moartea fulgerătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, fie foști colegi de breaslă, persoane publice, foști ascultători. În aces context, rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de adio, detalii mai puțin știute din existența fostului om de radio, povești și întâmplări cu și despre regretatul om de radio.

Moartea fulgerătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe a luat prin surprindere pe toată lumea, fie foști colegi de breaslă, persoane publice, foști ascultători. În aces context, rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de adio, detalii mai puțin știute din existența fostului om de radio, povești și întâmplări cu și despre regretatul om de radio.

Actriţa Nuami Dinescu , fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a a postat şi ea un mesaj tulburător pe pagina de profil a fostului jurnalist.

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... ” Mesajul sfâșietor al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris ea pe Facebook.

Nuami Dinescu a subliniat faptul că sunt mulți aceia care își deplâng moartea lui Andrei, care-i recunosc talentul uriaș, însă atunci când acesta a avut nevoie, nu şi-a găsit loc "în niciun post de radio".

A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Acum toţi îşi vor aminti de tine, cât de bun erai, ce talent uriaş, bla bla bla... Păi da, că nu şi-a mai găsit loc în niciun radio, nicăieri nu a mai fost loc pentru el. Da, m-a şocat vestea şi nu mai vreau să vorbiţi despre profesionişti la trecut, lume care nu-ţi pasă decît de cifre şi bani. Păcat, mare păcat, l-am pierdut şi pe Andrei Gheorghe...”, a scris actriţa Nuami Dinescu pe Facebook.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani. Bărbatul a fost găsit decedat acasă, în baia locuinţei. Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit la 22.25, cauza fiind un stop cardio-respirator. Conform unor surse medicale, decesul s-a produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ! Cum sunt afectate zodiile de venirea primăverii astronomice! Vărsătorii vor deveni irascibili ... Anul în care țara noastră nu a avut, deloc, vară! Erupția Muntelui Tambora a furat soarele. ”Și atuncea s-a făcut foarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x