Antena Căutare

A vrut să își modifice posteriorul, dar a plătit cu prețul vieții. Ce s-a întâmplat cu tănăra mămică, după intervenția de „succes”

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a mers în Turcia pentru a-și face o intervenție estetică, dar situația a luat o întorsătură tragică. La doar o săptâmână, s-a prăbușit din picioare și a lăsat în urmă trei copii, o familie îndurerată și multe întrebări.

A vrut să își modifice posteriorul, dar a plătit cu prețul vieții. Ce s-a întâmplat cu tănăra mămică, după intervenția de „succes”
Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a mers în Turcia pentru a-și face o intervenție estetică, dar s-a stins din viață la o săptămână distanță | Facebook

O tânără care a suferit o intervenție chirurgicală care să-i ridice posteriorul, s-a stins din viață la doar câteva zile. Se crede că Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, din Manchester, Marea Britanie, a suferit mai multe infarcturi cauzate de o embolie adipoasă, după ce doctorii au spus, în urmă cu câteva zile, că intervenția a avut „succes”. Potrivit The Sub, tânăra care născuse cel de-al treilea copil cu doar 7 luni în urmă, a acuzat dureri în pipet, cu câteva ore înainte ca ea să se întoarcă acasă din Turcia, raportează dailymail.co.uk.

O tânără mămică s-a stins din viață, la doar câteva zile după o intervenție chirurgicală considerată de „succes”. Ce a transmis familia îndoliată

Potrivit familiei îndoiliate, tânăra s-a întors la clinica din Istanbul pentru un control, dar a avut un atac de cord în taxi în drum spre spital. Aceasta era însoțită de partenerul lui, Bradley Jones, care i-a făcut manevre de resuscitare în încercarea de a-i salva viața. Tânăra a fost dusă la terapie intensivă, iar decesul a fost stabilit la începutul aceste săptămâni.

Citește și: Un bărbat se simțea rău și a crezut că are doar o infecție la plămâni, dar a mers la spital și medicul i-a dat un diagnostic crunt

Aceasta a ajuns în Turcia după ce, recent, suferise o intervenție stomatologică greșită, precum și o altă intervenție chirurgicală.

Fratele ei mai mare, Carl, în vârstă de 37 de ani, a spus că familia și partenerul ei au încercat să o convingă să nu mai apeleze la o nouă operație, mai ales de înfrumusețare, fiind îngrijorați pentru starea ei de sănătate.

„Este tragic ceea ce s-a întâmplat. Suntem în stare de șoc. S-a dus la Istanbul să facă operația. Ea fusese înainte să-și facă dinții. Nimeni nu a vrut să o lase să plece, dar era destul de încăpățânată. Partenerul ei este încă acolo, iar tatăl lui tocmai ce a plecat după el ca să îi fie alături”, a declarat bărbatul.

„Dacă cineva se gândește să zboare în Turcia pentru o operațiune, v-aș sfăuti să nu o faceți! Nici măcar iubitul ei nu a vrut să facă asta. Dar are 26 de ani și a luat această hotărâre

„Ni s-a spus că iubitul ei a trebuit să-i facă manevre de resuscitare în taxi. Credem că s-au întors amândoi la clinică pentru un control și că ea s-a prăbușit acolo. Au băgat-o într-un taxi împreună cu partenerul ei. În mașină s-a întâmplat ceva. Nu mai putea să respire”, a mai dezvăluit fratele victimei.

Citește și: O femeie a crezut că are o simplă tuse, dar când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

Bărbatul îndurerat a mai spus că informațiile asupra evenimentului tragic din Turcia sunt vagi și nici nu se știe dacă tânăra de 26 de ani a decedat în taxi sau la spital. Aceasta a lăsat în urmă trei copii, cel

Test de personalitate. Ce animal vezi prima dată în imagine îți va dezvălui trăsături unice... O femeie a primit de la vecinul ei un bilet și nu i-a venit să creadă când a citit ce i-a scris bărbatul despre fiica ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x