Antena Căutare

Un bărbat se simțea rău și a crezut că are doar o infecție la plămâni, dar a mers la spital și medicul i-a dat un diagnostic crunt

Un bărbat se simțea rău și a crezut că are doar o infecție la plămâni, însă după ce a ajuns la spital și a făcut analize, medicul i-a dat un diagnostic crunt.

imagine cu mana unui pacient si cea a unui doctor Galerie
Omul a povestit ce simptome a avut și acum a ajuns să primească un diagnostic crunt | sursa foto: Profimedia

Uneori, anumite simptome, oricât de banale ar părea, pot ascunde boli grave. De acest lucru s-a convind și un bărbat care a crezit că are doar o infecție la plămâni, dar avea, de fapt, o afecțiune periculoasă, ce îi punea viața în pericol. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, iar viața omului n-a mai fost la fel.

Un bărbat care se simțea rău a crezut că are doar o infecție la plămâni, dar a mers la spital și medicul i-a dat un diagnostic crunt

Aceasta este dureroasa situație prin care a trecut Peter Hayes. Omul era voluntar în Africa de Sud la un proiect ce se ocupa cu protecția rechinilor atunci când a observat faptul că nu mai poate să înoate la fel de bine ca înainte.

Când s-a întors acasă, bărbatul în vârstă de 61 de ani a crezut că are o infecție la plămâni, așa că a decis să se ducă la medic, pentru a se asigura că e totul bine. După numeroase analize și investigații, medicul i-a dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Citește și: O femeie a crezut că are o simplă tuse, dar când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt

Testele de sânge au arătat că avea anumite valori extrem de mărite și omul a început astfel să se îngrijoreze. Medicul l-a anunțat apoi că era vorba despre cancer la prostată.

„Am făcut și o biopsie și din 12 segemente, 8 prezentau celule canceroase. Mi-au zis că sunt în stadiul 3 al bolii. Am făcut 25 de ședințe de radioterapie, și asta te stoarce de energie. Am devenit foarte, foarte obosit. Nivelul meu de energie nu și-a mai revenit, din cauza lipsei de testosteron”, a povestit omul, potrivit celor de la thesun.ie.

Citește și: O studentă avea dureri de cap și a crezut că e de la mahmureală, dar medicul i-a pus un diagnostic crunt. Ce avea tânăra, de fapt

Peter Hayes a decis să își facă publică povestea și să tragă astfel un semnal de alarmă. Omul vrea să îi convingă și pe alții să meargă regulat la control și să se asigure astfel că previn din timp anumite complicații ale bolilor. Mai mult decât atât, omul a dorit să explice care sunt simptomele ce pot arăta că suferi de cancer de prostată.

Acestea includ: urinări frecvente sau cu dificultate, senzația de vezică plină, hematurie, dureri nejustificate de spate, pierdere în gruetate și oboseala.

Iluzie optică virală! Privește imaginea din copac și descoperă unde se află bufnița, de fapt. Doar cei cu privire ageră ... Ce se întâmplă atunci când îți trosnești degetele, de fapt. Un medic care a făcut asta timp de 60 de ani a spus adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x