Află ce îţi rezervă viitorul! Liniile pe care le ai în palmă spun totul despre tine

 

Palma este o hatră care poate oferi diverse răspunsuri legate de parcursul vieţii şi poate dezvălui multe despre destinul tău.

Dacă vrei să vezi ce "spune" palma ta, uită-te cu atenţie la cea a mâinii active. Dacă esti dreptaci, la dreapta iar dacă eşti stângaci, la stânga.

 

Linia inimii

Este linia care începe de sub degetul aratator. Cu cât este mai lunga, cu atât persoana respectiva este mai rationala, nu obisnuieste sa ia decizii fara sa se gândeasca bine la consecinte. Aceste persoane vor avea parte de stabilitate în viata amoroasa. 

Dacă linia se termină sub degetul mijlociu înseamnă că ai nevoie de libertate pe plan sentimental. Dacă se termină la baza inelarului, vei avea decepţii amoroase din cauza temperamentului tău impulsiv.

 

Linia capului

Linia capului este asociată cu spontaneitatea şi creativitatea unei persoane, dar şi cu abilităţile intuitive şi intelectuale.

O linie întreruptă indică o lipsă de consecvenţă în idei şi în acţiuni.

O linie a capului scurtă indică o persoană cu un temperament vulcanic şi care nu se teme să ia decizii pripite. Sunt suficient de sigure pe forţele proprii pentru a ieşi din situaţii mai puţin favorabile.

 

Linia vieţii

O linie a vieţii scurtă indică doar o lipsă de vitalitate şi o predispoziţie la afecţiuni fizice minore. dacă această linie este greu de identificat, înseamnă că eşti o persoană care ia greu decizii pe cont propriu.

O linie a vieţii lungă indică vitalitate, poftă de viaţă şi spirit aventurier, trăsături care îi vor ajuta pe aceşti indivizi să deschidă multe uşi.

 

Linia destinului

Linia destinului nu este prezentă la toate persoanele, absenţa sa indicând o viaţă planificată până în cele mai mici detalii.

Liniile întrerupte pe alocuri sunt cel mai des întâlnite şi anunţă schimbări radicale, de bun augur, în carieră.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe