Antena Căutare

Are 51 de ani și își expune trupul fără reținere. Ultimele imagini au devenit virale pe grupuri închise. Cum s-a pozat

Phoebe Price, o roșcată focoasă cu veleități de model și actriță, se laudă cu o formă fizică de invidiat la vârsta de 51 de ani. Recent, a fost surprinsă într-un pictorial incendiar cu ocazia Valentine's Day, sărbătoare pe care a decis să o serbeze în avans cu o ținută specială.

colaj foto cu phoebe price Galerie
Are 51 de ani și își expune trupul fără reținere. | Profimediaimages.ro

Phoebe Price este o actriţă americană care s-a născut în 1972 în Alabama. A trăit în orașe din întreaga lume, stabilindu-se în cele din urmă în Los Angeles, California Vedeta a cunoscut celebritatea la 19 ani, când a devenit proprietara unor companii în industria modei şi a divertismentului, fiind şi una dintre cele mai tinere femei de afaceri.

Citește și: Care e statusul amoros al Ramonei Olaru. Cum a răspuns când a fost întrebată cum stă cu dragostea

Vrând să capteze atenția internauților înainte de Ziua Îndrăgostiților, modelul în vârstă de 51 de ani a îmbrăcat o ținută ce ar fi mai potrivită în dormitor decât pe stradă. Acesta a ales o un costum din mai multe piese care îi acoperă cu greu formele, însă nicidecum nu poate fi vorba de un “accident vestimentar” în alegerea mărimii, ci o selecție îndrăzneață.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu! Bărbatul a confirmat despărțirea

Phoebe Price, a încins imaginația internauților cu un pictorial incendiar. Poze au început să circul în medii închise

Phoebe a cochetat şi cu actoria, bifând apariții în mai multe filme. De asemenea, ea a cochetat cu modelingul, devenind un nume cunoscut în Europa. În prezent aceasta este apreciată pentru trupul ei spectaculos la o vârstă înaintată, pe care îl expune fără nicio reținere de fiecare dată când are ocazia. Fotografiile cu ea ajung mereu în centrul atenției și circulă cu o viteză incredibilă între fani. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

Citește și: Loredana, transformată total după schimbarea radicală de look. Cum arată cu părul roz aprins

Aceasta face spectacol cu formele sale voluptuoase și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Vedeta face furori atunci când se întoarce cu spatele, lăsndu-i pe urmăritori cu gura căscată.

Nu doar corpul său reprezintă un avantaj în ochii publicului, ci și chipul său, care induce în eroare multă lume în încercarea de a-i ghici vârsta. Semenele trecerii timpului pot fi citite pe trupul ei, însă doar dacă te uiți atent!

Silueta ei de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația urmăritorilor. Aceasta este conștientă de avantajele sale de seducție pe care care le are asupra bărbaților și nu ezită să le folosească în orice apariție, mai ales că pentru vârsta ei arată incredibil de bine.

Frumosul model a încântat privitorii cu diferite ipostaze senzuale în care se pot observa foarte clar formele voluptoase, bustul generos, dar și chipul fermecător.

Modelul de televiziune uimește mereu cu aparițiile sale sexy, având un corp de invidiat. Aceasta se mândrește cu trupul ei și nu ezită să-ți pună formele în valoare, spre bucuria celor care o urmăresc.

Citește și: Reacția neașteptată a Lidiei Buble atunci când a aflat că sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie. Cum arată Lorena

Doi tineri au descoperit o cameră „secretă” în noua lor locuință. Ce adevăr neașteptat a ieșit la iveală despre casă... Ce au descoperit oamenii de știință la lupii cenușii de la Cernobîl. Detaliul ce îi poate ajuta pe oameni în viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x