Antena Căutare

Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil

O femeie, însărcinată cu gemeni, a născut bebelușii la o distanță de 22 de zile. Tânăra avea doar 22 de săptămâni de sarcină, când l-a adus pe lume pe primul copil.

femeie insarcinata care isi priveste burtica
O femeie, însărcinată cu gemeni, a născut bebelușii la o distanță de 22 de zile. Tânăra avea doar 22 de săptămâni de sarcină, când l-a adus pe lume pe primul copil. | Profimediaimages.ro

O mamă, însărcinată cu gemeni, a adus pe lume al doilea bebeluș la 22 de zile după ce l-a născut pe primul. Asta pentru că medicii i-au spus că nu va supraviețui.

Kayleigh Doyle, din Manchester, a avut mari emoții când apa i s-a rupt la doar 22 de săptămâni și jumătate, iar primul ei geamăn, Arlo, s-a născut mort.

Medicii i-au spus tinerei de 22 de ani că cel de al doilea geamăn urma să se nască ”în următoarele două zile”, dar au rămas nedumeriți când contracțiile s-au oprit.

Atunci, i-au dat vestea pe care nu voia să o audă: al doilea bebeluș va muri și el. Dar, 22 de zile mai târziu, cel de al doilea copil s-a născut, cântărind doar 1,5 kilograme.

Citește și: Dovada că miracolele există! Un băiețel s-a vindecat de o formă rară și agresivă de cancer. Ce spun medicii despre cazul lui

Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil

Cel de-al doilea fiu al ei, Astro, a reușit să supraviețuiască în ciuda pronosticurilor date de specialiști. Acum, mama consideră că deține recoldul pentru cea mai lungă perioadă în ceea ce privește diferența de timp la care s-au născut gemenii.

"Nu am mai avut niciodată un astfel de record. După trauma nașterii primului meu copil - am fost uimită când mi-au spus că pot merge acasă. Până în ziua de azi, încă nu pot găsi o femeie din Marea Britanie care să bată recordul de 22 de zile.”, a spus ea.

Femeia a declarat că nu a avut nicio complicație în timpul sarcinii până când a început să aibă dureri specifice travaliului pe 15 martie.

Citește și: Femeia care și-a operat fetița de 9 ani ca să fie mai ”frumoasă”. Micuța a întâmpinat probleme în timpul intervenției estetice

Ea a spus: "Eram conștientă de toate riscurile pe care le implică nașterea de gemeni. Am plătit chiar și consultații private la medicul de familie pentru că eram foarte îngrijorată de complicații.

Când am ajuns la 22 de săptămâni și jumătate, la propriu, eram în pat și aveam cele mai mari dureri din întreaga mea viață. Nu eram sigură ce se întâmplă, așa că m-am dus la toaleta de la parter și mi s-a rupt apa.”

Cinci zile mai târziu, ea a născut doar un bebeluș. După ce l-a adus pe lume pe Arlo, care cântărea doar 1,1 kg, medicii i-au spus că probabil cauza morții a fost un cheag de sânge în placentă, care a blocat circulația sângelui, conform The Sun.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

Ce a descoperit o femeie în casa ei, abia la trei ani după ce s-a mutat. Pereții casei ascundeau un secret| VIDEO... Un preot de 63 de ani s-a căsătorit cu o copilă care i-ar putea fi nepoată. Mariajul a înfuriat o lume întreagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x