Antena Căutare

Ce a descoperit o femeie în casa ei, abia la trei ani după ce s-a mutat. Pereții casei ascundeau un secret| VIDEO

O femeie a rămas surprinsă când a văzut ce se află în spatele unui perete din casa ei. Ea filmat totul și a povestit despre descoperirea ei într-un video pe TikTok.

colaj cu 2 poze dintr-un video tiktok cu o femeie care descopera o camera
Femeia a descoperit că propria ei casă în care locuia deja de 3 ani ascundea o cameră despre care ea nu știa nimic. | TikTok

Femeia a descoperit că propria ei casă în care locuia deja de 3 ani ascundea o cameră despre care ea nu știa nimic.

Tânăra s-a dus imediat cu gândul la filmul Narnia, în care personajele principale descopereau o întreagă lume ascunsă într-un dulap. Cam așa a descoperit și camera bizară din casa ei.

Ce a descoperit femeia când a dărâmat șifonierul

Ea a crezut că șifonierul ei care e lipit de un perete nu e nimic mai mult decât un dulap. Mare i-a fost uimirea când a văzut că pe partea din interiorul șifonierul are o ușă.

Citește și: Românca de 100 de ani din Galați care i-a uluit pe medici. Care este starea de sănătate a acesteia

Când a deschis acea ușă din interiorul șifonierului, femeia a rămas uimită. Chiar dacă acolo nu era o altă lume, era totuși o cameră nouă, goală, de care nu știa nimeni.

Femeia împreună cu soțul și cu fiica ei au făcut această descoperire ciudată după ce s-au hotărât să renoveze. Ei au decis să dărâme șifonierul care era lipit de perete pentru a face mai mult spațiu. Atunci au văzut că ușa din spatele șifonierului care ducea spre camera secretă.

Video-ul care a fost postat pe TikTok a făcut mai mult de 850K vizualizări. Fiica femeii care a descoperit ușa secretă a filmat totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mama a dărămat șifonierul și se pare că era o întreagă camera ascunsă în spatele unei uși. Foștii proprietari nu terminaseră camera. Locuim aici de trei ani”, a mai explicat tânăra.

Mulți dintre umăritorii fetei de pe TikTok nu au înțeles cum e posibil ca până acum să nu fi descoperit această cameră din casă. Comentariile celor care au văzut clipul au curs și mulți dintre ei erau de-a dreptul uimiți.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

“Wow, ai găsit Narnia”, spunea un internaut.

“Aș vrea să pot descoperi un alt corp al casei. Nu am eu atâta noroc”, scria un alt urmăritor în secțiunea de comentarii.

Chiar dacă această cameră are ferestre și din exterior se vedea că sunt niște geamuri în plus, membrii familiei au zis că nu găsiseră niciodată cum să ajungă la acea cameră.

“O vreme am căutat acea cameră în sus și în jos, dar pentru că nu îi găseam intrarea, am renunțat”, a povestit fiica proprietarei.

Alți oameni care au văzut video-ul au zis că ei ar fi mai sceptici cu privire la acea cameră și s-ar gândi de două ori dacă chiar să o folosească.

Citește și: Ce a fost găsit într-un spital de psihiatrie cu morgă abandonat. Ce poveste întunecată ascunde acest „sanctuar” al suferinței

“Se mai gândește cineva că poate foștii proprietari au capturat acolo un spirit și au construit acel perete tocmai ca să țină fantoma departe de ei sau doar eu mă gândesc la asta?”, a scris un urmăritor în secțiunea de comentarii.

Pasagera unui zbor, amenințată cu debarcarea pentru indecență. Ce s-a întâmplat| Foto... Cazul real al femeii însărcinată cu gemeni, pe care i-a născut la distanță de 22 de zile. Cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x