Antena Căutare

Ce a putut să descopere o mamă în pătuțul bebelușului. Nu i-a venit să creadă ce vede: ”Mi-a sărit inima din piept”

O mamă s-a speriat serios când a observat că bebelușul nu era singur în pătuț, așa cum trebuia. ”Mi-a sărit inima din piept”, își amintește aceasta, când a privit monitorul. Ce mai era în cameră.

colaj de imagini cu o mama si un monitor pentru copii
O mamă s-a speriat serios când a observat că bebelușul nu era singur în pătuț, așa cum trebuia. ”Mi-a sărit inima din piept”, își amintește aceasta, când a privit monitorul. Ce mai era în cameră.

Când Lisa Mille a ținut în foster o pisicuță, pe nume Lily, nu se aștepta ca aceasta să rămână în căminul lor pentru totdeauna. Spre surprinderea ei, animăluțul s-a îndrăgostit instantaneu de celelalte două pisicuțe ale familiei.

În noua sa casă, Lily a fost extrem de iubită, iar Lisa și soțul său i-au îndeplinit cu plăcere toate dorințele, chiar și pe cele mai neobișnuite.

”Lily adoră să fie ținută în brațe de mami”, a spus femeia pentru The Dodo. Ea chiar se ocupă de gospodărie în timp ce ține animăluțul în brațe.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

La scurt timp după venirea animalului în casa lor, soții Miller au aflat că familia lor se va mări din nou. Lisa era entuziasmată să îi ureze bun venit viitoarei sale fetițe, dar era îngrijorată de cum vor reacționa pisicile.

Spre bucuria ei, toate cele trei pisicuțe au fost alături de Lisa în timpul sarcinii, chiar și când aceasta a aflat că mama ei a fost diagnosticată cu cancer.

"Singurul lucru care m-a liniștit a fost Tiny Tiny al meu", a spus Miller, care a continuat: "În acele nopți întunecate și singuratice în care plângeam pe podeaua din baie... ea era chiar acolo, lingându-mi lacrimile și durerea."

Ce a putut să descopere o mamă în pătuțul bebelușului. Nu i-a venit să creadă ce vede: ”Mi-a sărit inima din piept”

Când s-a născut Lucy, câteva luni mai târziu, pisicuța Lily și-a supravegheat îndeaproape noua ei cea mai bună prietenă.

"Am purtat-o în brațe toată ziua, iar acum țin copilul toată ziua, așa că trebuia să mă asigur că Lily primește în continuare toată dragostea și atenția cu care era obișnuită", a spus Lisa Miller.

Așa a început să o includă în toate lucrurile pe care le făcea cu bebelușul și le ținea pe amândouă în brațe. De când a fost inclusă în activitățile zilnice, Lily a devenit mai serioasă în ceea ce privește rolul ei de soră mai mare. Îi place să o supravegheze pe bebe Lucy în timp ce se joacă și încearcă să stea cât mai aproape de ea atunci când aceasta doarme.

Citește și: De ce cola de la fast food-uri are gust diferit față de produsele din comerț. Secretul a ieșit la iveală

Pentru a-i oferi bebelușului odihnă departe de surorile ei pisicești, mama închidea de obicei ușa dormitorului. Însă într-o noapte, când a aruncat o privire la monitorul pentru copii a observat că micuța nu era singură.

"Când m-am uitat prima dată la monitor, mi-a sărit inima din piept! Nu mi-am dat seama că Lily se strecurase în cameră”, a spus Miller.

Reacția inițială a lui femeii a fost să scoată pisica din pătuț, dar în curând s-a răzgândit. Ea a rămas cu ochii pe monitor în timp ce Lily se cuibărea cu Lucy pe durata somnului. Când bebelușul s-a trezit, a fost încântat să își vadă vizitatorul.

"Inutil să mai spun că a fost în extaz când s-a trezit și a văzut-o pe Lily cu ea!". a spus Lisa.

Soții Miller abia așteaptă să vadă cum evoluează relația dintre Lucy și Lily. Până atunci, sunt convinși că pisicuța ”este 100% trimisă din cer”.

Citește și: Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2024. Ce a prezis celebrul astrolog pentru următoarele luni

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil... O femeie a descoperit în noua sa casă o valiză ascunsă într-o încăpere secretă. S-a speriat când a deschis-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x