Antena Căutare

Ce este obiectul misterios, plin de fire, care a apărut, brusc, pe o plajă. Polițiștii spun că nu pot confirma investigația

Obiectul cilindric cu fire atârnând de el a stârnit reacția oamenilor din mediul online, dar și a polițiștilor care nu au putut confirma investigația.

obiect cilindric pe plaja Galerie
Ce este obiectul misterios, plin de fire, care a apărut, brusc, pe o plajă. Polițiștii spun că nu pot confirma investigația | Captură video YouTube

Totul s-a întâmplat în orașul Green Head, pe Coasta Mid West din Australia de Vest, în timp ce oamenii încearcă să-și dea seama ce este, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: Un primar în vârstă de 65 de ani s-a căsătorit cu iubita lui de doar 16 ani. Ce s-a întâmplat la câteva zile după nuntă

Ce este obiectul misterios, de 2 metri, plin de fire, care a apărut, brusc, pe o plajă. Polițiștii spun că nu pot confirma investigația

Un obiect cilindric metalic înalt de doi metri, cu fire atârnând de el, a apărut pe o plajă din Australia, derutând autoritățile.

Polițiștii în colaborare cu Forțele de Apărare Australiane susțin că nu pot confirma ancheta, în cazul în care departamentele militare au fost implicate în apariția obiectului misterios.

A fost găsit de un trecător pe o plajă de lângă Green Head, pe Coasta de Vest a Australiei, duminică după-amiază, se arată în rapoarte.

„Un obiect a fost adus pe plajă lângă Green Head”, a spus poliția. „În acest moment, Poliția Apelor încearcă să identifice tipul și originea sa”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Creatura ciudată surprinsă în pădure de un bărbat. Ce este vietatea de care i-a fost teamă să se apropie

Autoritățile susțin că obiectul metalic, de dimensiuni mari, „nu provine dintr-o aeronavă comercială”, în timp ce polițiștii supraveghează zona și nu le permite oamenilor să se apropie.

„Ofițerii colaborează cu autoritățile maritime pe plan național a identifica articolul”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

„Vrem să asigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diferite agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului.

Investigația este în desfășurare și până când vor fi disponibile informații suplimentare, îndemnăm pe toată lumea să nu tragă concluzii pripite”.

Poliția a adăugat că obiectul este considerat ca fiind o posibilă amenințare, până când se va stabili clar de ce natură este.

„Oamenii din zonă ar trebui să păstreze o distanță de siguranță. Apreciem răbdarea și cooperarea publicului în timpul acestei investigații”.

Unele rapoarte din Australia au confirmat că personalul Forțelor de Apărare australiene a detonat dispozitivul, care s-a constatat mai târziu că ar fi, de fapt, o rachetă marină.

Acestea sunt dispozitive pirotehnice concepute pentru a fi distribuite de pe elicoptere și aeronave de salvare pentru a indica pozițiile navei sau ale echipajului în mare.

Totuși, poliția australiană a precizat că nu a putut confirma alte detalii cu privire la obiectul misterios.

Cazul neobișnuit al unei femei dependente să-și mănânce propriul păr. Ce i-au găsit medicii în stomac i-a lăsat fără cuv... O mireasă s-a căsătorit din greșeală cu socrul ei. Cum a ajuns în această situație chiar în cea mai importantă zi din vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x