Antena Căutare

Ce face o tânără influencer noaptea în cimitir, într-o ținută neobișnuită pentru o astfel de împrejurate. Imaginile sunt virale

O tânără influencer a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când s-a descoperit ce face uneori noaptea în cimitir. Nu puțini au fost cei care au rămas cu gurile căscate.

imagine cu un cimitir
Tânăra a filmat tot ce face la cimitir și imaginile au devenit virale | sursa foto: Profimedia

O tânără influencer a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când s-a descoperit ce face uneori noaptea în cimitir. Nu puțini au fost cei care au rămas cu gurile căscate.

Ce face o tânără influencer noaptea în cimitir, într-o ținută neobișnuită pentru o astfel de împrejurate. Imaginile au devenit virale

O femeie a reuit să uimească oameni din întreaga lume atunci când s-a descoperit ce hobby ieșit din comun care o tânără influencer care este cunoscută sub pseudonimul @Clean Girl.

Îmbrăcată cu pantaloni scurți și un top mulat și decoltat, aceasta s-a filmat în timp ce face curățenie la un cavou aflat într-un cimitir. Filmarea a fost apoi publicată pe internet și a adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume.

Citește și: Ce meserie complet neașteptată au două tinere, la doar 22 de ani. Mulți se sperie când aud despre ce este vorba

Femeia pare că și-a făcut o pasiune din a curăța locurile de veci ale celor trecuți în neființă. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că nu este plătită pentru ceea ce face, ci face totul benevol. Tânăra susține că nu vrea să primească bani, căci ea este de părere că oricine merită să aibă un loc de veci curat și bine îngrijit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă de la primul clip video publicat pe pagina sa de TikTok, tânăra a reușit să adune milioane de vizualizări și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume. Unora și s-a părut morbid, alții au lăudat-o pentru o asemenea inițiativă.

Îmbrăcată în ținută sport formată din top mulat și decoltat și pantaloni scurți, aceasta pare mai degrabă pregătită să meargă la sala de fitness, nu la cimitir. Odată ajunsă acolo, aceasta se apucă de treabă: mătură, spală, curăță și lasă totul perfect aranjat, având totodată grijă să filmeze întregul proces de transformare. La final, locul de veci arată complet schimbat.

Totuși, așa cum era de așteptat, reacțiile au fost împărțite

„Ai un suflet bun dacă faci asta în mod gratuit”, „Dacă m-aș întâlni cu cineva ca tine la mormântul celor dragi mie cu siguranță aș fi recunoscător”, „Nu mi se pare în regulă să te atingi de locul de veci al unor persoane fără să ceri permisiunea familiei”, „Nu faci asta din generozitate, ci pentru content și TikTok”, „Dacă era gratuit și nu aveai nimic de câștigat, atunci nu mai publicai totul pe internet”, iată doar o parte din mesajele primite de tânără de la omaeni din întreaga lume.

Hotelul care îți dă banii înapoi dacă plouă în vacanță. Cât costă o noapte de cazare aici... Ce a pățit bărbatul care a plătit o avere ca să își facă un costum de câine! În ce situație a ajuns și ce i-a uimit pe m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x