Antena Căutare

Ce i-a făcut un șef anagajatului care fura mâncarea colegilor. Gestul care a uimit pe toată lumea

Nemulțumirile de la locul de muncă sunt diferite de la caz la caz, însă aici ni se arată o cu totul altă perspectivă, o situație bulversantă, la care managerul a avut un argument de-a dreptul hilar. Cum a reacționat după ce o angajată a reclamat faptul că un alt coleg îi fură mâncarea în mod constant.

imagine cu o persoana cae fura mancarea colegilor din frigider
Ce i-a făcut un șef anagajatului care fura mâncarea colegilor. | shutterstock.com

O angajată, care își aduce prânzul la serviciu, a fost derutată de comportamentul neobișnuit al colegului său, care îi fura în mod repetat mâncarea, apoi îi înclouiește preparatele cu altele.

Citește și: Barbie de România conduce tiruri cu bărbații, nu mașini de lux. Tânăra muncește în condiții grele pentru a pune ban pe ban

Șeful apără un angajat „hoț" care fură prânzul colegilor. Ce argument derutant a oferit păgubiților

Tabloidul Mirror relatează situația de la locul de muncă al angajatei care a decis să-și spună public oful în legătură cu un coleg care îi fură porția de mâncare. O persoană a relatat cum își aduce tăițeii la serviciu zilnic, dar aceștia dispar constant. În mod neobișnuit, colegul făptaș nu doar că mănâncă tăițeii, ci îi înlocuiește cu o altă marcă, doar atunci când colega este ocupată și nu are timp să mănânce mai devreme de ora prânzului.

„Am un coleg care îmi fură tăițeii când nu am timp să mă opresc să mănânc în ziua respectivă și îi înlocuiește în dimineața următoare cu altă marcă de noodles. Tăițeii în cauză sunt de marcă coreeană și sunt foarte gustoși. Ce ar trebui să fac? Persoana nu este ușor de abordat - este o hoață. Este destul de vocală și are un statut superior care m-ar putea face să mă simt incomod dacă o confrunt", a spus ea în spațiul public, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Locul de muncă cu salariu de 13.000 de lei net pe lună. Angajatorul oferă cazare gratuită, transport și reducere la mâncare

Angajata indignată a sesizat problema la managerul ei, însă pare că nu a primit un răspuns adecvat. Ea a adăugat: „I-am spus managerului meu, care a spus că <<ne place să dăm și să luăm în acest departament>> și că <<nu e o problemă atât de mare>>. Am argumentat că nu înlocuiește ce primesc. Sunt eu nerezonabilă?"

Reacțiile oamenilor au variat, mulți caracterizând comportamentul managerului drept inadecvat și sugerând angajatei să își păstreze prânzul într-un loc sigur. Un utilizator a spus: „Răspunsul managerului tău este absurd. Mâncarea nu îi aparține să o ia. Totuși, dacă sunt într-un spațiu comun, crede că are dreptul să le ia? Poți să le depozitezi într-un loc sigur, cum ar fi un sertarul cu cheie al biroului tău?”

Citește și: Câți bani ajunge să câștige un livrator de mâncare în România, în 2024: „Dacă lucrezi 10 ore pe zi, poți face 30 de livrări”

O alt sugestie a fost: „Nu mai lăsa tăițeii într-un loc accesibil. Pune-i într-un sertar cu cheie sau în geantă.” Un alt participant la discuție a adăugat: „Este ciudat că îi ia și apoi face efortul de a înlocui tăițeii cu altceva.” Un alt utilizator a sugerat: „Cumpără mai multe pachete, depozitează-le în spațiul comun, spune-i că îți plac acelea, nu ceea ce pune în loc, și lasă-o să se servească singură, înlocuind doar cu ce mănâncă ea. Păstrează totuși un pachet în biroul tău în caz că îi mănâncă pe toți.”

Citește și: O fetiță de 7 ani uimește oameni din întreaga lume cu abdomenul său plin de mușchi. Cum arată atunci când își dă jos tricoul

Cum arată femeia cu două utere care a adus pe lume doi copii, în două zile diferite. Povestea ei de viață este incredibi... O tânără de 24 de ani se laudă că a dat lovitura cu o afacere „stupidă”. Cum reușește să câștige 500.000 de dolari pe lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x