Antena Căutare

Locul de muncă cu salariu de 13.000 de lei net pe lună. Angajatorul oferă cazare gratuită, transport și reducere la mâncare

Piața locurilor de muncă a început să fie din ce în ce mai diversă. Cu atâtea platforme disponibile, fiecare își poate găsi jobul potrivit.

colaj de imagini cu fotografii realizate pe aeroport in care apar angajati cu bagaje si marfa Galerie
Piața locurilor de muncă a început să fie din ce în ce mai diversă. Cu atâtea platforme disponibile, fiecare își poate găsi jobul potrivit. | Shutterstock.com

Cei care sunt dispuși să lucreze peste hotare chiar au de unde alege. Nu doar salariul este mai mare pentru aceste locuri de muncă, dar există și o mulțime de alte beneficii.

Citește și: ”Vorbesc cu fantomele, sunt prietenele mele”. Cazul real al femeii care s-a angajat într-un hotel bântuit. Cum e o zi la muncă

Locul de muncă cu salariu de 13.000 de lei net pe lună. Angajatorul oferă cazare gratuită, transport și reducere la mâncare

Din ce în ce mai multe anunțuri cu locuri de muncă internaționale se adresează și românilor. Unele dintre ele sunt atât de bune, încât multora nu li se par reale.

Este cazul și unui job în cadrul unei firme care e în căutarea unui manipulant de bagaje pentru Aeroportul Frankfurt din Germania.

Candidații nu trebuie să cunoască nici măcar limba germană, căci angajatorul oferă cursuri gratuite. Pentru a beneficia de aceste cursuri accelerate, susținute din bugetul firmei, viitorii angajați trebuie să știe limba engleză la nivel conversațional.

Nu este singura condiție, însă acestea nu sunt exagerate. De exemplu, cazierul judiciar trebuie să fie curat și candidații să aibă un permis categoria B. De asemenea, una dintre pretențiile firmei este ca acesta să fi avut continuitate pe piața muncii pentru cel puțin cinci ani. Nu contează dacă este vorba despre studiu sau un job, important este să nu existe pauze mari.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 3000 de euro pe lună. Nu se cere experiență, dar oamenii nu se înghesuie. Ce trebuie făcut

De asemenea, pentru exercitarea funcției de manipulant de bagaje, candidații trebuie să aibă o rezistență fizică foarte bună, având în vedere faptul că vor lucra cu obiecte grele.

Însă beneficiile sunt pe măsură. Salariul lunar variază între 1800 și 2700 de euro net. Asta înseamnă, la cursul zilei de 16 ianuarie 2024, 8.956,69 RON- 13.435,03 RON.

Tariful pe oră începe de la 15 euro și poate ajunge la 18 euro, adică 89.60 de lei. Astfel, salariul net depinde de zilele și orele lucrate.

Pe lângă veniturile salariale, angajații firmei au parte și de beneficii extra. Primesc abonament gratuit la mijloacele de transport în comun și o cartelă care le asigură o reducere substanțială la mâncarea de la cantina aeroportului.

Citește și: Locul de muncă plătit cu 700 de lei pe zi. Angajatorul oferă două mese pe zi, precum și bani pentru chirie. Ce presupune jobul

Cazarea este și ea gratuită. Timp de 12 ani, angajații locuiesc gratuit la un hotel, într-o cameră de două persoane. În plus, transportul persoanelor din România în Germania este gratuit și se realizează cu firmă de transport autorizată.

Mai multe detalii aici despre locul de muncă prezentat găsiți pe:

Reacția dureroasă a lui nea Vasile, un bătrân de 80 de ani din Bacău, găsit flămând și înghețat, atunci când primește go... OZN-uri văzute de trecători pe cerul din Sibiu! Mai mulți martori au filmat totul și au arătat dovada. Care e explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x