Antena Căutare

Cea mai tare iluzie optică a momentului. Găsește leopardul din imagine

O fotografie realizată recent de către un fotograf profesionist s-a transformat peste noapte în cea mai tare iluzie optică a momentului. Crezi că poți găsi leopardul din imagine?

fotografie in care apare camuflat un leopard Galerie
O fotografie cu un leopard s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Un fotograf pe nume Abhinav Garg din New Delhi (India) a reușit să transforme, fără să vrea, o poză realizată în timpul unei plimbări prin natură într-o adevărată iluzie optică ce a pus pe jar internauți din întreaga lume.

Bărbatul în vârstă de 34 este extrem de pasionat de fotografie și alege adesea să își petreacă timpul liber plimbându-se în căutarea cadrului perfect. Într-una dintre călătoriile sale a avut însă norocul să dea peste ceva cu totul și cu totul special.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este leopardul din imagine

De curând, acesta se afla în munții Aravali din Jaipur (statul indian Rajahstan) atunci când a observat un leopard în toată splendoarea sa. Localnicii i-au spus că maiestuoasa felină a fost văzută în ultima vreme în regiunea respectivă și, curajos din fire, indianul a pornit la plimbare, în căutarea acesteia. La un moment dat, leopardul și-a făcut apariția.

Citește și: Iluzia optică a momentului i-a făcut pe mulți să creadă că acest bărbat plutește. Care este explicația fenomenului

Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul a scos aparatul de fotografiat și a surprins felina, chiar în timp ce aceasta se odihnea pe pământ. Fotografia a fost realizată în data de 5 iunie 2021 și a devenit imediat virală în toată lumea. Felina, perfect camuflată în mediu, i-a făcut pe mulți să o „caute” minute în șir în cadrul pozei. Nici măcar cei cu ochi de vultur nu au găsit-o imediat.

„Este cel mai bine camuflat animal pe care l-am văzut vreodată”, a dezvăluit fotograful.

leopardul surprins de fotograf, in natura

Un leopard este perfect camuflat în aceasti imagine

Privește extrem de atent fotografia și încearcă să descoperi unde este ascuns leopardul. Dacă vrei să afli răspunsul, atunci accesează galeria foto de mai sus.

O altă iluzie optică care a făcut senzație pe Reddit este cea a grupului de petrecăreți de la munte. O fotografie realizată de niște prieteni în timpul unei drumeții într-o zonă muntoasă s-a transformat într-o adevărată provocare pentru internauții care au încercat să descopere câte persoane sunt, de fapt, într-o fotografie în care apar niște bărbați ținând patru sticluțe de băutură.

Citește și: Fotografia cu o fetiță care pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar face vâlvă pe Internet. Care e explicația

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția

O tânără a rămas fără contul de TikTok fiindcă are „bustul prea mare”. Cum arată Paige Woolen... Femeia care arată ca o puștoaică și este confundată adesea cu fiica sa, Liza Gulyaewa. Ce vârstă are, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x