Antena Căutare

Creatura periculoasă care mănâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” găsit între oameni. Autoritățile au fost alertate

Creatura a fost descoperită și scoasă dintr-un lac pitoresc din Cumbrian, stârnind o întreagă mobilizare comunitară. Creatura pericolasă nu trebuie să stea între oameni pentru că face ravagii. De ce trebuie să te ferești de ea.

Creatura periculoasă care mănâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” găsit între oameni. Autoritățile au fost alertate Galerie
Creatura periculoasă care mânâncă orice prinde în cale. Ce este „monstrul” gâsit între oameni. | Profimediaimages.ro

Evenimentul a avut loc luni, când o excursionistă a dat peste această creatură exotică în Urswick Tarn, lângă Ulverston. Cu rădăcini adânci în mlaștinile și râurile din sudul Statelor Unite ale Americii, broasca țestoasă aligator a fost pescuită din apă cu un coș de cumpărături de către consilierul parohial Denise Chamberlain, care a identificat rapid specia, relatează BBC.

Citește și: Creatură ca un „extraterestu gigantic” cu sânge cald a eșuat la mal. Ce este monstrul din adâncuri descoperit de un bătrân

O creatură extrem de periculoasă care pare că are piele din „rugină” a fost găsită mult prea aproape de oameni

Luni, o excursionistă a găsit creatura exotică, originară din mlaștini și râuri din sudul SUA, în Urswick Tarn, lângă Ulverston. Consilierul parohial Denise Chamberlain a pescuit-o din apă cu un coș de cumpărături și a dus-o la un veterinar.

Dr. Dominic Moule a declarat că broasca țestoasă, care a fost numită Fluffy, are o "mușcătură urâtă" și probabil că ar fi mâncat totul dacă nu ar fi fost salvată. Chamberlain, care a locuit în Florida, a văzut o postare pe rețelele de socializare despre broasca țestoasă și a recunoscut "imediat" specia.

Citește și: Ce este „creatura” cu două gheare și coadă pe care un bărbat o mângâie, fără reținere. Vietatea a pus pe gânduri internauții

"Bănuiesc că cineva a cumpărat-o și nu și-a dat seama ce este, a devenit prea mare pentru a o îngriji sau nu își permite să o hrănească", a spus ea.

Deși nu este ilegal să deții o broască țestoasă aligator, medicii veterinari nu recomandă să le ții ca animale de companie din cauza nevoilor lor complicate.

Trei perechi de mănuși au fost folosite pentru a fi capturată

Denise Chamberlain a mers să recupereze broasca țestoasă cu ajutorul locuitorilor: "Eram neliniștită pe două planuri", a spus ea. "Unul era de fapt să o prind fără să-mi pierd un deget, dar, și ce aveam de gând să fac cu ea?".

Ea a purtat trei perechi de mănuși de constructor și a folosit un coș de cumpărături pentru a scoate broasca țestoasă, unde a transportat-o într-un container mare cu apă din tarn: "Toată lumea s-a mobilizat pentru a ajuta", a explicat ea.

Dr. Moule, medic veterinar de la Wild Side Vets din Barrow-in-Furness, a descris descoperirea ca fiind "extrem de surprinzătoare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La această mărime, ar putea să-ți facă o mușcătură urâtă, dar atunci când se fac mai mari, pot crește până la 80 kg (12st) și pot provoca daune", a spus el.

El a adăugat că această reptilă ar fi "mai periculoasă pentru mediu, deoarece vor mânca cam orice".

"Sunt sigur că, dacă ar fi lăsată acolo, ar fi invazivă și ar mânca tot ce se află în apă", a continuat Dr. Moule.

Broasca țestoasă este îngrijită de centrul veterinar înainte de a fi relocată într-o grădină zoologică sau trimisă la un deținător privat.

Citește și: Fantoma faimoasei „fete cu ochi negri”, „capturată” de o dronă care urmărea excursioniști în pădure. Ce este, de fapt

Avion de pasageri cu aproape 200 de locuri surprins pe strazile din capitală. În ce va fi transformat de noul proprietar... O femeie a recunoscut că a avut o aventură și a fost infidelă, însă reacția soțului a fost complet neașteptată. Ce a făc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x