Antena Căutare

De ce au aparut mii de oameni fără pantaloni la metrou. Imaginile sunt virale, iar explicația una simplă

Mii de oameni s-au prezentat la metrou fără pantaloni. Imaginile au devenit rapid virale.

colaj oameni la metrou și pe scările rulante fără pantaloni, doar în lenjerie intimă Galerie
Mii de oameni fără pantaloni au luat cu asalt metroul din Londra | ProfiMedia

La începutul săptămânii, mii de oameni au apărut la metroul din Londra fără pantaloni. Deși mulți păreau la patru ace de la brân în sus, în partea de jos nu purtau decât lenjerie intimă.

De ce au aparut mii de oameni fără pantaloni la metrou. Imaginile sunt virale, iar explicația una simplă

Londonezii respectă o serie de tradiții cu mult entuziasm. Una dintre ele este No Trousers Tube Ride, când trebuie să călătorească cu metroul fără să poarte pantaloni.

Această tradiție a luat ființă acum 20 de ani și a fost ințiată de Societatea Stiff Upper Lip din New York, în chip de protest pentru recesiune.

Citește și: Un șofer din Cluj a fost uimit de ce i-a ieșit în față pe drum: „La ce prețuri sunt cred și eu că încep să apară și din astea”

Această formă de protest a apărut prima dată în 2002, în New York, iar de atunci s-a răspândit în alte 60 de orașe în jurul lumii. Oricât de bizară poate părea această tradiție, londonezii s-au bucurat de câteva ore de nonconforism și excentricitate.

Fie că au ales o lenjerie intimă cât mai colorată, cu franjur sau diverse accesorii, fie că au rămas la alegerile de zi cu zi, londonezii s-au conformat neconvenționalei tradiții cu zâmbetul pe buze. Unii chiar și-au arătat talentele artistice, dansând pe peron, în timp ce alții doar au privit și s-au bucurat de atmosferă.

Citește și: Românca de 100 de ani din Galați care i-a uluit pe medici. Care este starea de sănătate a acesteia

Deși nu toți călătorii au aprobat această practică, unii părând șocați de valul de oameni fără pantaloni care lua cu asalt pasajele londoneze, mulți s-au bucurat de atmosferă, dar și de progresele făcută de sindicate în discuțiile cu TfL.

Această tradiție a fost respectată an de an, încă de la inițierea ei. Doar în pandemie nu a fost pusă în practică, lumea fiind închisă în casă.

Dave Selkirk, unul dintre participanți, a declarat, conform DailyMail: „E unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de atâția ani pentru că este unul dedicat distracției. Se formează o mulțime foarte primitoare, iar imaginile de-a lungul anilor arată cât de bine se simte toată lumea.

Citește și: Momentul în care un obiect misterios a fost văzut luând foc în aer. Un ofițer a filmat totul și a dezvăluit ce a văzut

Cu toată tristețea sau seriozitatea din lume de acum, este un privilegiu să trăim la Londra și să avem un eveniment ca acesta în timpul căruia ne putem lăsa duși de val și să ne distrăm.

Sunt implicat de șase ani ca lider de grup și organizator, iar când cei de la Stuff Upper Lip au spus că nu o vor face anul acesta, am hotărât că trebuie să continuăm.

Cei de la Stiff Upper Lip au simțit că și-au făcut datoria, însă eu simt că există încă o cerere uriașă și beneficii reale pentru un astfel de eveniment.”

Totodată, acesta a declarat că anul viitor își dorește un eveniment și mai de amploare, la care să participe mai mulți oameni, care să călătorească în diverse părți ale orașului.

O chelneriță a primit un bacșiș uriaș, iar când s-a uitat pe nota de plată nu se aștepta să citească asta. Ce i-a scris ... O femeie s-a enervat la culme atunci când a descoperit ce cadou au primit copiii săi de la soacra ei. Ce a dezvăluit mam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x