Antena Căutare

Ea este considerată cea mai puternică ospătăriță. Clienții spun că e femeia perfectă și au cerut-o în căsătorie

Verena Angermeier a devenit virală, după ce a făcut un gest care i-a uimit pe toți cei prezenți, dar și pe internauți.

ospatarita care cara halbe de bere Galerie
Ea este considerată cea mai puternică ospătăriță. Clienții spun că e femeia perfectă și au cerut-o în căsătorie | Captură video TikTok

Chelnerița de la Oktoberfest a uimit pe toată lumea după ce au apărut imagini cu ea când cară nu mai puțin de 13 halbe uriașe cu bere într-un bar din Munchen, Germania, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: O femeie a amestecat 3 ingrediente banale și ieftine din casă și a obținut cea mai bună soluție de praf. Cum se prepară

Ea este considerată cea mai puternică ospătăriță. Clienții spun că e femeia perfectă și au cerut-o în căsătorie

Verena Angermeier a distribuit, recent, filmulețul pe TikTok. Există o tehnică clară în spatele acestui spectacol uimitor. Verena organizează cele 12 halbe în cercuri mici de câte șase, apucând cele două cercuri cu fiecare mână, apoi așează 13-lea pahar în mijloc.

Un utilizator online a numit-o pe Verena "femeia perfectă", în timp ce alții i-au cerut să se căsătorească cu ei: "Ce se întâmplă... nu pot nici măcar să-mi duc ceașca de cafea din bucătărie până pe canapea fără un defect major!!!"

Citește și: O femeie s-a filmat mâncând șorici și a fost condamnată la închisoare. Care a fost motivul sentinței uluitoare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"E uimitor cât de mult ridică și echilibrează... eu am probleme destule cu o singură halbă", "Băi, eu trebuie să țin un astfel de pahar cu ambele mâini, așa că WOW", au fost câteva dintre reacțiile celor care au văzut clipul devenit deja viral.

Videoclipul ei de pe TikTok a fost vizualizat de peste 54 de milioane de ori. Are 3,3 milioane de aprecieri și peste 14.000 de comentarii. Dar unii oameni nu au fost prea impresionați, spunând că nu erau atât de pline unele halbe.

"Vorbește cineva despre spuma asta - pentru mine e prea multă spumă", "Dar dacă voiai o halbă plină? Totuși... e uimitor!"

Oktoberfest este cel mai mare festival popular din lume. În ciuda numelui său, începe la mijlocul sau sfârșitul lunii septembrie în München și atrage până la șase milioane de oameni din întreaga lume.

Festivalul se desfășoară încă din 1810. Potrivit Oktoberfest Tours, în medie, se consumă 6,9 milioane de litri de bere la festival în fiecare an.

Testul care îți va dezvălui slăbiciunea pe care o ai atunci când te îndrăgostești și îți alegi un partener de viață... Vecinii au văzut un câine pe acoperișul unei case și au vrut să sune la poliție. Un bilet de pe gard explica gestul anim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x